Web Analytics
Jump to content

Noen som har erfaring med Harley Benton Spaceship pedalboards?


Sorg
 Share

Recommended Posts

4 timer siden, germaniumkid skrev:

Tipper de er identiske med disse: 

https://evenstadmusikk.no/produkter/gitar-/-bass/effekter-/-pedaler/pedalbrett/palmer-mi-pedalbay-40-lightweight-variable-pedalboard-with-1069223-p0000037138

Edit: Med Moms og frakt havner Thoman-brettet på en åttehundrelapp. Kjøp heller Palmer fra Evenstad ;) 

Glimrende! Takker. Ja kjøper helst fra Norge. Har du noen erfaring med disse? 

Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, Naigewron skrev:

Gitaristen i bandet har Palmer Pedalbay 40, og den fungerer i alle fall helt fint for ham. Ville fulgt @germaniumkid sitt råd her tror jeg ja :)

Han er fornøyd? Ulempen er jo at det er lite padding. Men samtidig, skal man ha padding, så blir det jo fort ganske tungt og pes å drasse på...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg endte med å kjøpe et Trio28 pedalbrett. Har nå mottatt det og jeg er veldig godt fornøyd med hvordan det er satt opp. Imidlertid så har jeg undervurdert hvor stor det er og jeg tror det er for stort for en koffert og også for å ta med på et fly som håndbagasje. Hvordan har dere løst dette? Det er kanskje mulig å ta med brettet og så gi det til flypersonalet som kan legge det inn i lasterommet på flyet? Da slipper man at det blir herjet med i like stor grad.. 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Sorg said:

Det er kanskje mulig å ta med brettet og så gi det til flypersonalet som kan legge det inn i lasterommet på flyet? Da slipper man at det blir herjet med i like stor grad.. 

Er du heldig så kanskje de er snille med brettet når de legger det inn, men på vei ut blir det nok kastet rundt av de samme tullingene som tømmer resten av bagasjen.

Flightcase er nok eneste utvei her hvis du vil være noenlunde trygg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.