Web Analytics
Jump to content

2x NGD - Tele og hollowbody


Troll

Recommended Posts

Fått to nye øks i hus de siste ukene. 
Telecasteren fikk jeg for et par dager siden. Merker at musikksmaken endrer seg når man kvitter seg med EMG-ene og skaffer seg tele og hollowbody.. 

Er uansett veldig fornøyd med begge.

Hagstrøm Viking - Kjøpt av en kar på finn. En del bruksmerker, men er også en del av sjarmen. Spiller utroolig bra! Både med og uten vreng. Forrige eier satte inn Seymour Duncan SH6 i bridge, vurderer å bytte neck-pickupen også - selv mo den låter helt fint. 90% av tiden spiller jeg på den uten tilkobling til forsterker - låter meget fett til jazz, blues og alt i mellom. Slank hals, lett å spille på. Veldig god action, mye gitar for pengene. Har tidligere hatt en Epiphone DOT 335, men Hagstrøm har en kvalitet som er flere klasser over DOT'en. 

LTD TE-212 - hentet for et par dager siden. Trodde dette var noe billig-greier, men bytta den til meg likevel da jeg aldri har eid en tele før. Utrolig fornøyd! Låter helt fantastisk på cleans. Tykk hals, solid kropp som veier en del. Låter krystallklart gjennom cleankanalen på Katana, til tross for noe kraftig lyd i humbuckeren. Ganske smooth å spille på.

 

 27047007_10215021558150799_453657590_o.thumb.jpg.b4c10002ccfac7d55e547a2272a82089.jpg27047370_10215021558110798_1063588234_o.thumb.jpg.815c8bbf0649a60398920e631ed1e8eb.jpg

Edited by Troll
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Takker! Imponert over hvor deilig det er å spille på telecaster (skikkelig krem) - forrige eier har gjort en god jobb med å sette den opp med lav action og tykkere strenger. Vet riktignok ikke hvordan denne sammenligndes med evt Fender sine telecastere.

Gøy å dra jazzakkorder hardt på strengene på en hollow-body. Kjenner jeg får litt Gibson ES-335 GAS...

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ligger en TE 202 ute på finn. Min er 212, men vil tro de er ganske like.
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=113443934

Hvis noen her kjøper den, gi gjerne en lyd hvordan de er sammenlignet med andre mer tradisjonelle telecastere. Er fortsatt imponert over hvor bra den er, vekket plutselig GAS for en type gitar jeg aldri har hatt noe spesiell sans for tidligere :) Frister med noe Fender-greier for å sammenligne litt.. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.