Web Analytics
Jump to content

Surere vokal med lukkede hodetlf?


jonta
 Share

Recommended Posts

Hei dere!

En venn i bandet med flere produksjoner i et halvprofft studio bak seg, mener at det er bedre med åpne hodetlf. for under innspilling å sikre en ren vokal.

Lekkasje er ikke noe problem i hans studio verden, mener han.

Noen som har erfaring og meninger om dette?

 

Link to comment
Share on other sites

Vi er ikke vant til å høre vår egen stemme så tett på som den kommer med headset - spesielt ikke som med helt lukkede. 

Semi-lukkede er fint det, men det går an å vende seg til lukkede. Etter hvert vil man lære seg å intonere skikkelig. Jeg har det fremdeles litt sånn når jeg synger i mikrofon. Trenger litt tid på å tune inn øret og deretter intonasjonen.

Link to comment
Share on other sites

På 12.1.2018 den 16.14, Skullkrusher skrev:

Har samme erfaring! Blir lettere å intonere når hodetelefonene henger halvveis av ene øret.

Det ser ut til at flere har det samme problemet her. Men åpner man litt på den ene klokka er vitsen borte, da kan man like greit kjøre åpne og satse på at litt søl ikke betyr noe...

Link to comment
Share on other sites

Det tviler jeg på. Det er klart at du har et poeng der, men det går mer på timing. Problemet med å synge rent eksisterte lenge før begrepet "Latency" ble aktuelt. Dengang man kun hadde tilgang til direkte monitor, så var det like vanskelig. Eller, for å være litt mer pirkete, for de fleste som ikke hadde tilgang til dyre studioer, så var lyttemiks et helt ukjent begrep. Man måtte klare seg med det man fikk, og det var ikke tilpasset "rentsynging".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.