Web Analytics
Jump to content

Wobbler på Nøtterøy Kulturhus 3.mars 2018


stroek
 Share

Recommended Posts

Wobbler spiller på Nøtterøy Kulturhus lørdag 3.mars 2018!!!!
https://notteroy.kulturhus.no/events/139-wobbler/

Wobbler ble dannet i Hønefoss i 1999, og har i løpet av de siste 15 åra utgitt 4 album og spilt over store deler av verden.
Bandet har en solid forankring i miljøet for progressiv musikk, men er nok bedre kjent i utlandet enn her hjemme på berget.

Musikken kan best beskrives som eventyrlig og utfordrende, med klare referanser til storheter innen den klassiske symfoniske og progressive rocken fra 1969-74. Bandet er også sterkt inspirert av klassisk musikk og folkemusikk. 20. oktober 2017 slapp Wobbler sitt 4. album, "From Silence to Somewhere". Albumet består av fire kraftfulle og maleriske spor, med et klassisk 70-talls-lydbilde, men som samtidig også oppleves vitalt og særegent. Musikerne i Wobbler har lang fartstid innen det aktive musikkmiljøet i Norge og har spilt med bl. a. White Willow, Spirits of the Dead, Airbag, Lukas Kasha og Tusmørke.

"Hva annet skal man si enn at det er fantastisk? Wobbler har laget sitt mesterstykke her."
-Bjørn Nørsterud, Scream Magazine- (******)
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By Instrumentical
   Heisann,
   Jeg er en 27 år gammel kar fra Bergen som søker et seriøst band å joine.
   Hovedinstrumentet mitt er bass gitar men jeg spiller mye annet i tillegg. Bass har jeg spillt av og på i ca 10 år og har alltid hatt en forkjærlighet for flere strenger enn 5...
   Nå spiller jeg for det meste proggete ting og har en Ibanez BTB7 (7-strengs) stemt i drop A. Det er ikke et must å gå så tungt, men jeg liker å ha muligheten.
   Jeg driver mye med tapping men det er ikke noe jeg er nødt til å gjøre i en band sammenheng. Jeg er sterkt imot det å flekse på instrumenter bare fordi muligheten er der så jeg er ikke ute etter å ta over hele lydbildet.
    
   Her skal jeg også være helt ærlig og si at jeg er litt rusten for tiden. Bodde i Japan fram til nå nylig og det ble lite spilling der borte. Men i disse dager har jeg ingen ting annet på agendaen enn en deltidsjobb i butikk så jeg ser meget seriøst på det å bli med i et band igjen. Jeg er klar til å jobbe meg opp til å spille konserter og satse alt!
    
   Ellers kan jeg si at jeg er ganske grei å ha med å gjøre ^^
   Alltid positiv og er ingen fan av krangling. Så lenge vi har noe tøft materiale å jobbe med og vi spiller tight så må da alle være fornøyd!
   Punktlig og presis er jeg og, huehue
    
   Som sagt liker jeg prog, men jeg føler meg ikke bundet til noen sjanger. Har jo flere strenger tilgjengelig så det hadde vært gøy å kunne brukt det til noe som passer låtene.
   Men jeg er definitivt ikke en danseband bassist som bare står der og spiller ompa ompa...
    
    
   Sammen med tidligere band så har vi spillt mye Dream Theater og Rush (både øving og live) så jeg vil si jeg har et kompetent nivå på bassingen.
    
   Mine hovedinspirasjoner er band som Dream Theater, Rush, Redemption, Opeth, Scale the Summit, Tetrafusion, Haken etc (også en del japansk musikk og film/spill musikk)
    
    
   Legger ved noen snasne bilder av meg selv, enjoy
    
    
   Håper virkelig noen trenger en spretten bassist til noen prosjekter her i Bergen!  • By Larvikgitarfestival
   Larvik Gitarfestival 2017 - 24.-26. Mars 2017
   Fullt program:
    
   PAUL GILBERT (us)
   TOSIN ABASI (us)
   MIKE KENEALLY (us)
   ROB CHAPMAN / RABEA MASSAAD (uk)
   MAGNUS BERG (n)
   ALEX SKOLNICK TRIO (us)
   GABRIELLA QUEVEDO (s)
   EMIL ERNEBRO (s)
   SIMON SIGURDSON (n)
   MARIUS NOSS GUNDERSEN (n)
   TASTY (n)
   BISÓN (n)
   JOSTEIN ODLAND (n)
    
    
   Konserter/Workshops + Stor messe i storsalen
   Festivalpass slippes 1/12 - kun 300 plasser, dagspass slippes på nyåret hvis det er kapasitet.
   Billetter: her
  • By odda
   Minner om en fin konsert på De Ville's i Oslo, torsdag 24. oktober.
   Det har vært et godt år så langt for Acelsia: Debutalbumet "Don't go where I can't follow" blei svært godt mottatt av publikum og kritikere, den påfølgende releaseturnéen rundt om i Norge var en ordentlig opptur og den nettopp avslutta englandsturnéen sto til alle forventninger. Ikke nok med det: Med ny trommis ombord er besetninga endelig komplett! Det er mye å glede seg over for Acelsia om dagen.

   Sammen med postrockbandet This Is How We End fra Tromsø, inviterer Acelsia til en atmosfærisk og hjertevarm konsertkveld på De Villes.
   *****
   Acelsia spiller atmosfærisk alternativ/hard rock, med inspirasjon fra Anathema og The Gathering. Hør plata f.eks på Spotify: http://open.spotify.com/album/1isYAL0VjEWPydcKcTa5oC
   Ta en kikk på noen videoer mens du venter på at det skal bli torsdag:
   Hold my breath:
   http://www.youtube.com/watch?v=wujv0AUL2yc
   The Mender:
   http://www.youtube.com/watch?v=7PVvhyviRx8
   This is how we end finner du her http://www.thisishowweend.com/

  • By stilifyr
   I forbindelse med min 40 års dag i sommer, har jeg planer om å få oppfylle en drøm jeg har hatt i veldig mange år - nemlig å stå på en scene og fremføre egne låter. Lokalet er booket, gitarist, trommis og pianomann er på plass, men vi mangler en bassist som kan hjelpe oss til å få den "trøkken" vi ønsker. Sjanger for musikken er poppa rockelåter/rocka poplåter.
   Planen er å øve i forkant på øvingshotellet ved Schaus plass i Oslo. Selve konserten skal holdes på en bar i Hakadal, ca 30 minutter nord for Oslo den 22. juni.
   Vi har beklageligvis ikke noe budsjett for dette, så vi håper å kunne finne en bassist som ønsker å bli med av personlig interesse for musikk og det å ha det gøy.
   Per i dag eksisterer låtene kun som skisselåter i midi-format, men det er ønskelig å fremføre låtene i nogenlunde samme stil og form. Noe tilrettelegging og korrigering blir likevel nødvendig, ettersom jeg som har spilt låtene inn ikke har inngående kunnskap innenfor noe instrument, annet enn "hva jeg synes høres ålreit/tøft/fint ut".
   Dette er altså snakk om et relativt kortvarig prosjekt, så jeg håper at det finnes en bassist der ute som synes dette virker morsomt, og har tid til å bli med på moroa. Vi ser vel ikke for oss at vi rekker å øve sammen noe særlig mer enn én gang i uka, men det er naturligvis bare fint om man har tid til å øve litt alene også.
   Håper å høre fra noen som kan være interesserte. Skisselåtene ligger tilgjengelig i en dropbox, så det vil være mulig å ta en lytt på stilarten før man eventuelt binder seg til noe som helst.
   mvh
   Thomas
  • By fostom
   Hei og hå!
   Skal dere ha konsert?! Spiller dere i sjangeren (hard) rock, grunge, sludge, alternativ e.l.?! Vi kunne tenkt oss å varmet opp for dere. Helst i Oslo og omegn (dvs de nærmeste fylkene). Kjører gjerne splittgig med deling av kostnader hvis det er snakk om å leie lokale.
   Vår nyeste EP kan dere høre her:

   http://www.nrk.no/urort/Artist/Motorfinger/default.aspx
   http://www.motorfinger.org
   http://www.facebook.com/motorfinger
   Tommy/Motorfinger

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.