Web Analytics
Jump to content

Alternativ til Strymon Mini Switch?


Naigewron

Recommended Posts

Er ute etter å plugge en ekstern switch i en Strymon El Capistan slik at jeg kan lagre en favourite preset, men synes det er en smule dyrt med 800 kroner for en Strymon Mini Switch. Ikke er den spesielt "Mini" heller, synes jeg.

https://www.4sound.no/gitar/tilbehoer/footswitches/strymon-mini-switch

Noen som vet om et rimeligere alternativ? Jeg ser både Saturnworks og T1M lager dem for 25-30 dollar, men med frakt og moms så havner de fort opp mot prisen på en Strymon likevel.

Informasjonen rundt på nettet er motstridende... Noen påstår at man kan bruke en hvilken som helst latching footswitch, mens andre påstår at favourite-switchene er spesielle på ett eller annet vis.

Hjelp?

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Litt for lang til å passe komfortabelt på brettet, men det ser ut til å være at par andre på Reverb som ikke koster skjorten selv med frakt. Kan til og med få Saturnworks sin billigere der enn fra deres egen nettside.

Takk for tips.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Du kan i allefall ikke bruke hva som helst... de er litt spesielle ja, dessverre... jeg husker ikke akkurat hvordan det var, men jeg målte meg fram med multimeter for å prøve å få det til med min Boss ES-5... så du må ha en beregnet for typisk Strymon.

Når det er sagt så sjekk ut Mission Engineering sine. VintageGitar fører disse. Plutselig halve prisen av Strymon sine egne.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.