Web Analytics
Jump to content

NAD - Alle godt ting er batteridrevet


Troll

Recommended Posts

.. ifølge enkelte. Ble litt nysgjerrig etter all praten rundt Boss Katana. 
Sjekket ut prisen på en Boss Katana Mini og tenkte det var verdt forsøket, ampen kosta rett over 1000kr ink frakt helt ny fra Evenstad.

Ampen har 3 kanaler - Clean / Crunch / Hight Gain og er drevet av 6 stykk AA-batterier. Alternativt kan den kjøres med forsyning (tror det er 9VDC)
4" høyttaler og ytelse på 7W. Har lenge vært på utkikk etter en liten amp som kan brukes i leilighet uten å plage naboene. Har nylig kvittet meg med POD HD som har vært brukt med både headsett, høyttalere og studiomonitorer, solgt pga altfor mange knapper og muligheter (til tross for god lyd).

Denne ampen låter over alle forventninger. Låter bra på lave volumstyrker, men imponerer også til "moderate styrker" hvis du er alene hjemme og vil ha litt lyd. Clean-kanalen er krystallklar og låter over forventet bra. Cruchkanalen er ikke helt etter min smak, da jeg føler at den mangler noe (sammenlignet med rørforsterker..). Men highgain-kanalen er utrolig tight og låter bra både med mye og lite gain. Det virker som de har lagt svært mye arbeid i å få ampen til å låne clean og supersint uten å måtte bruke pedaler. Svært allsidig sak, med en litt hissig tone med moderne preg. Fantastisk flott sak å ha på siden når man ikke trenger en 100W røramp til å sprenge alle vinduene. På størrelse med DAB-radioen jeg har på kjøkkenet.

Anbefales!
Enkelt - billig - bra - allsidig. Innebygget delay. Headphones-inngangen leverer OK lyd. Sammenlignet med POD HD, ikke i nærheten av like bra mtp emuleringen. Men sammenlignet med andre amper, så låter den noe over gjennomsnittet.
 

20171211_190846.thumb.jpg.4441c1539df6145693430f909764f6f7.jpg20171211_191200.thumb.jpg.477b82f3bc13891dcb5ad1ed1a20ac00.jpg20171211_191248.thumb.jpg.23de2b8e34460b699d65ee6aa8882008.jpg

 

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.