Web Analytics
Jump to content

Forsterker byggesett fra Ampmaker


Recommended Posts

Hei folkens!

Jeg tenkte prøve å bygge en liten forsterker. Jeg kan litt om lodding og elektronikk. Byggde faktisk en radio uten sluttrinn på ungdomsskolen. Den var bygget på kobberstifter på ei trefjøl og en pappside for kontrollene. Skjønte ikke allværden av den, fulgte bare arbeidstegningen.

Så, jeg tenkte at et byggesett ville være fint. Trenger ikke akkurat en forsterker til, men har bare så veldig lyst?

Disse byggesettene fra ampmaker virker veldig bra og de er rimelige. Er det noen som har erfaring med de? Eller annbefaler kanskje heller noe annet? Jeg vil prøve noe som er enkelt å bygge og vil helst ha en lavvatts sterker, så jeg tenkte mest på denne 5W modellen:

http://www.ampmaker.com/store/N5X-5W-British-overdrive-amplifier-AK01.html

Ja, jeg vet den er ute foreløpig men de skriver at den er snart tilbake i butikken.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar!

Ja, da får jeg bare vente til han får tingene på plass igjen.

Det virker som han har hyggelige priser også, viktig nå som krona er så svak.

Han har akkurat fått en 18W tilbake i butikken, men det er et større og mer komplisert prosjekt.

http://www.ampmaker.com/store/P1800-plexi-amp.html

Edited by jonta
tillegg
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
På 13.12.2017 den 22.09, Birk skrev:

Jepp, jeg har bygd 5 watteren derfra. Veldig gode instruksjoner og det virker som om kvaliteten er helt ok også. Kan anbefales på det varmeste 1f601.png

Fulgte det med en fysisk/papir bygge manual?

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 4 weeks later...

Da er jeg i gang?

Jeg stusser litt over alle koblings valgene innput trafoen har. I tillegg til 100/110V så er det 220/230 og 240V. Så da er jeg litt i tvil om jeg skal gå for 220V eller 230V?

Noen som har en mening om dette? Jeg måler 222V i veggen her.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.