Web Analytics
Jump to content

Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid


Pikachu

Recommended Posts

 

Hva er det Gibson (eller 4Sound) har fått for seg nå igjen? Denne overprisingen har vi vært med på før...

LP Studio : 15.000 kr

LP Traditional : 23.500 kr

LP Standard : 29.000 kr (!!!)

Edit-lagt til litt mer i overskriften, siden tråden har dreid i den retningen. Litt vanskelig å splitte denne, føler jeg.

Edited by CastorFiber
Lagt til litt mer i overskriften
Link to comment
Share on other sites

Er ikke dette nøyaktig samme reaksjon vi alle hadde i fjor? Prisene ser ut til å være temmelig lik det de var i fjor på denne tiden. Det er fremdeles like overpriset, for all del, men jeg personlig er ikke overrasket.

Eneste Gibson jeg har hatt lyst på det siste året er en RD 40th anniversary, men mtp prisene de forlanger ville jeg heller fått laget en via Aliexpress. 

Der er mine 2 cents. :)

 • Like 2
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Slashaxl skrev:

Det er en tribute traditional, ikke det samme som en traditional :)

Er klar over det, sjøl om det er en jungel av varianter. Mener at prisen på denne var en helt annen for et år siden ?

Link to comment
Share on other sites

5 minutter siden, Birk skrev:

Er klar over det, sjøl om det er en jungel av varianter. Mener at prisen på denne var en helt annen for et år siden 1f609.png

Idiotisk med HP og Traditional versjon av nesten alle modeller ja. Lett å gå seg vill i jungelen. Dog ser jeg de tributemodellene får mye skryt, men de fleste er litt kjipe syns jeg. Man får jo en brukt Traditional under ti lapper innimellom, og det er jo et godt kjøp :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nordmenn er bortskjemte med meget billige bruktpriser på gitarer .

Sett i forhold til en "føkka" kronekurs , så er prisene ok egentlig . Norsk økonomi og fremtiden for Statens økonomi  ser ikke lys ut , men de fleste gir blanke eller vet ikke hva det går i . Dette er hovedgrunnen til at krona i mindre grad følger oljeprisen ( som er ok nå ) .

 

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Troll skrev:

Tror jeg har sovet litt i timene.. Tidligere kostet en LP Studio 4k brukt ,nå koster de 2x mer. 

Greit nok med en prisstigning - men dobling av pris er drøyt.

Dette er noket av de gode argumentene for at MIK og CII gitarer fra feks WMI fabrikken nå er mye mer attraktiv. Premium kvalitet for en fjerdedel av prisen. Se feks Ola Englund sitt merke Solar Guitars. Så langt bare gode tilbakemeldinger og prisen går fra $599 til $1199. Oddsen for at kvaliteten på en Studio LP er i nærheten av $1199 gitaren fra Ola er ikke stor. Ja, det er to forskjellige markeder, men logikken kan overføres til f.eks PRS og deres nye SE lineup for 2018.

Enda flere 2 cents i dag!

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ola Englund sine Solar Guitars er faktisk utsolgt for et par modeller allerede...

Hvorfor? 

Gode priser og gode gitarer med bra specs. Duncan pickups og Grover tuners blant annet. Han har selv vært på fabrikken og kvalitetskontrollert gitarer og det var ikke en eneste gitar som ble stemplet "2nd". 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

En kan så absolutt få seg en fet rigg for en billig penge! Bare se på Joyo Zombie som er en killer lunchbox topp og sleng på et Harley Benton 2x12 Celestion V30 kabinett, så har du en rigg til under 4000 kr. Og dette låter sinnsykt! Slenger du på en Schecter Blackjack gitar, så har du en rockerigg du kommer langt med!

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.