Web Analytics
Jump to content

Behringer vamp 2 AC adapter


Nicken99
 Share

Recommended Posts

Hei! Så har hatt Vamp 2’en en liten stund og først nå har jeg problemer. Alle kablene skal være riktig utenom AC adapteren hvor de tilkoblingene på strømuttaket som går inn i Vampen har bøyd seg. Prøvd å rette etter beste egenskap men nå funker ikke det lengre. Er det noen her som eventuelt vet om en nettside hvor jeg får kjøpt meg en ny AC adapter til vampen med norsk stikk kontakt ofc

Link to comment
Share on other sites

Slike adapetre er ikke magi. Det rimeligste er som regel å finne et med riktig strømtype, nok mA, og riktige plugger.  Polaritet trenger du ikke å bry deg om hvis strømmen ut fra denne er AC. "Alle" adaptere bruker jo AC inn, og så varierer det om de sender ut AC eller DC, da gjerne transformert ned. Vil tro du finner en rimelig variant på Ebay.

Understreker at man skal vite hva man driver med. Skjønner man ikke begrepene AC/DC, evt. polaritet og så videre, så kan man ødelegge V-ampen. :)
Grunnen til at produsenter skriver at man bare skal bruke originalvare, er jo rett og slett fordi at alt for mange ikke aner hva de driver med. Passer pluggen, så kobler man til, og så sier det mer eller mindre "Poff".

Hvis jeg ikke husker feil, så har Luthman "mistet" agenturet for Behringer i Norge. Spør du meg, så er det på tide. Jeg vet ikke hvem som har overtatt. Importøren kan kanskje hjelpe, men det er garantert mye dyrere enn å finne et passende adapter.

Link to comment
Share on other sites

Alternativet er å lete etter en ny, brukt, komplett enhet. Ser ut som du kan få det for omtrent det det koster for en ny adapter.

Det pleier vel å stå over strøminntaket på enheten hva som kreves både av strøm og polaritet. Det kan jo være du finner et multiadapter på type Clas Ohlson e.l. som går, men de koster vel fort noen hundrelapper de også.

Link to comment
Share on other sites

1 minutt siden, Æljen skrev:

Behringer har snodige type plugger som du ikke finner på Clas O.
Evenstad har typen du trenger for hundrelappen.
https://evenstadmusikk.no/produkter/gitar-/-bass/effekter-/-pedaler/strøm/behringer-psu8-eu-behringer-v-amp-eu-1080171-p0000067337

Var ikke klar over at den var  sær..

Da er jo dette veien å gå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.