Web Analytics
Jump to content

Floyd Rose


Per
 Share

Recommended Posts

Hei hei!

Jeg lagde for en stund siden en post om at stolen min var litt rusten og slikt...

Men dere forklarte at jeg bare måtte justere vibarmen... Vel nå har jeg gjort det.

Men den er fremdeles veldig ubevegelig da... Greier ikke å spille noe EVH eller Blackmore på den...

Men vurderer å gå til innkjøp en av ein floyd rose eller noe...

Noen som har erfaring med slike?

Hvor er de best/billigst å kjøpe?

Takker på forhånd, Per! :)

Link to comment
Share on other sites

Var jeg deg, ville jeg absolutt sjekket ut Wilkinson tremoloer..

Sammen med et par dugelige lockingtuners, er det dritstabilt. Søk litt rundt på nett.

Dessuten er ikke Floyd Rose noe artig uten å frese den ned, og da er plutselig stratten din ikke noe pen lenger :-P

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig funker floyd bra, men å innstallere det på en vanlig Strat kan nok være et ganske stort prosjekt som medfører ganske mye modding på gitarkroppen. Ganske mye tre må skjæres ut ifra gitaren, derfor vil nok en Wilkinson trem være ganske mye enklere å innstallere.

En floyd rose vil nok egentlig være uaktuelt når jeg tenker meg om (hvis du ikke har alt for mye tid og penger Per)

Gitarkroppen må moddes veldig mye, pluss at du trenger en ny hals, siden det ikke er plass til en Locking Nut på den som er der ifra før.

En Wilkinson + Locking Tuners blir mitt tips

Link to comment
Share on other sites

Så dypt synker jeg ikke!

Neida, bare skøjar, men vil jo seff beholde baben min da! Bare at baben min må nytt ben(eller ett smart utrykk man bruker for slike ting :lol: )

Men hvor kjøpes Wilkinson for bra pris?

De så fete ut etter det jeg har sett på google!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.