Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul Studio 2013 bruktpris?


fuzz-mullah

Recommended Posts

Har en Gibson Les Paul Studio 2013-modell som jeg vurderer om jeg skal selge, men vil først spørre folket her hva som er en fornuftig bruktpris.

Dette er ikke en salgsannonse, men moderator må naturligvis bare slette innlegget hvis det ikke er innafor å be om innspill på pris på noe man kanskje skal selge.

Gitaren er helt strøken (det er ikke engang skraper etter beltespenne), men jeg har innsett at jeg trives best med Fender skalalengde og single-coils. Har prøvd å komme overens med den, men vi blir ikke helt venner, kanskje fordi jeg aldri bruker plekter og derfor mister for mye diskant når jeg bruker fingrene på strengene? 

Det er en Gold Series, dvs hardware i gull, samt trussrod-cover i metall - uten at det i seg selv betyr så mye ?  Bør vel også nevnes at det er hardcase som følger med.

Har egentlig ikke så mye peiling på Gibsons ulike årstalls- og lakkvarianter, og har ikke helt oversikt over Gibson-priser på bruktmarkedet, så innspill tas imot med takk ?

Bildene gir forhåpentlig et inntrykk av fjøla.

Gibson Les Paul 01.JPG

Gibson Les Paul 02.JPG

Gibson Les Paul 03.JPG

Gibson Les Paul 04 back.JPG

Gibson Les Paul kasse.JPG

Link to comment
Share on other sites

Den der er  temmelig pen LP Studio  . Legg den på 6500-6800 på Finn , og se hva som skjer . Ha litt prutemonn .

Ta mye fine bilder og legg ved specs + noen Youtube reviews .

Får sikkert en haug med bytteforslag mot håpløse Asia gitarer , så om du får solgt rent for 6000-6500 så er det egentlig bra .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har fått noen ganske kreative bytteforslag ved tidligere salg, ja. Førstepremien må vel gå til fyren som tilbød en hjemmelaget harpe (harpe?!? ? - ser jeg ut som en engel som trenger ei harpe?!?) samt diverse annet ubrukelig ræl når jeg skulle selge en parlor-gitar ?

 

Skulle jeg byttet måtte det blitt mot en Ibanez - har lenge lurt på hvordan det er å spille på en hals som er bred (god strengeavstand = pluss i boka) men tynn (minus i boka). Hvis det hadde vært humbuckere i Ibby'en hadde jeg vel skiftet ut med noe annet, er av en eller annen grunn mer åpen for pickup-eksperimenter med andre gitarer enn Les Paul. LP er liksom humbucker-gitar per definisjon (alternativt P90, men da har jeg andre gitarer jeg bruker).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.