Web Analytics
Jump to content

Flat TRS kabel


Griffin

Recommended Posts

Hei,

Sliter med litt plass på "prosjektbrettet" mitt. Jeg tenker kople opp en Boss FS-7 til min Boss ES-5 for å kunne hoppe opp/ned i gruppene. Men standard TRS kabler bygger ut svært mye. Jeg trenger derfor en flat TRS kabel, typisk 30 cm.

Denne er jo perfekt, men det koster jo nesten 200,- i frakt og alt uten moms som kommer oppå og kjenner jeg ikke er så keen på å betale 4-500,- for en ynkelig TRS kabel.
Rockboard Flat TRS Cable, 30cm, Black

Gitarist.no fører Rockboard, men de har ikke inne i utvalget... så jeg lurer på om det er noen som vet av andre butikker som fører dette?

Link to comment
Share on other sites

Siden det ikke er selve kabelen som trenger å være flat, burde det jo ikke være så vanskelig å finne to slike plugger å lage en kabel. Skaffer du pluggene, lager jeg den gratis, mot at du spanderer porto begge veier, samt innpakking. Jobber veldig mye for tiden, så jeg håper du ikke forventer at jeg poster den dagen etter at jeg mottar delene.

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

https://norge.thomann.de/ebs_pcf_dl10_dlx_flat_patch_cable.htm?gclid=Cj0KCQiA0vnQBRDmARIsAEL0M1mTfD4Qnjqf0HX5_7Rn2dfkcL1yB48qvyHjro2154Nnr9hCh3VAgv4aAuDNEALw_wcB

Bruker utelukkende disse. Bygger veldig lite, og vrir seg ikke feil vei som mange runde kabler har en tendens til å gjøre

Ebs som produserer, kjøper de på min lokale 4 sound.

Edited by Endt
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Endt said:

https://norge.thomann.de/ebs_pcf_dl10_dlx_flat_patch_cable.htm?gclid=Cj0KCQiA0vnQBRDmARIsAEL0M1mTfD4Qnjqf0HX5_7Rn2dfkcL1yB48qvyHjro2154Nnr9hCh3VAgv4aAuDNEALw_wcB

Bruker utelukkende disse. Bygger veldig lite, og vrir seg ikke feil vei som mange runde kabler har en tendens til å gjøre

Ebs som produserer, kjøper de på min lokale 4 sound.

Flotte patchkabler, men tror ikke EBS lager TRS-kabler. Eller?

Link to comment
Share on other sites

For å få mine pedaler inn i gammel verktøykoffert ble det ikke plass til nesten noen kabler/plugger. Så pedalene ble "hardwired"... hehe. Tok meg samtidig til å sjekke alle pedalene og jaggu var det noen "såkalte true bypass" som faktisk BLE «true bypass». Tror det kun ble TC electronic NOVA pedalene man ikke moddet. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.