Web Analytics
Jump to content

NGD 1992 Ibanez RG 770 Purple Neon


stensen

Recommended Posts

Da ble det meg igjen.  Vet ikke hvor mange som ser NERDE innleggene mine på  FB Ibanez forum. Glad for at jeg fikk den, men det er også litt trist at så få er gira på å skaffe seg en såpass sjelden sak. PN fargen ble kun produsert på RG 770 i 1992. Tror det kan gå noen år før det dukker opp en til her til lands. Vet ikke om det var den hvite neck pup'n som ikke så særlig bra ut på gitaren.  Eller merkene på baksiden. Når det gjelder de så er det vel lov å si at en tidligere eier kanskje ikke var helt oppegående og brukte for lange maskin skruer som helt sikkert var beregnet for gitar med pup's ringer. Det resulterte i at skruene gikk tvers igjennom kroppen. Det fikser jeg nå ved å blande trespon og lim for å fylle hull. Deretter skal jeg flekke med neglakk. Tro meg det blir blanding av mye lilla rosa blått til jeg finner rette kombinasjon. Resten av gitaren er utrolig strøken. Neck pup gikk ut fort som F.  Sitter nå i en Dimarzio Air Norton. Skal jo orginalt sitte en IBZ/USA F4 i neck og F2 i bridge. Det som er så sykt at det var mote å pelle ut disse pupsa og sette in Dimarzio. Men de orginale lyder jo knall. Men er som regel rota bort. Vet ikke om gitarister generelt er mer surrete en andre.

 

_1692480732.jpg

6bc005a9-ff24-47a4-8629-acf7f1efa985 (4)x.jpg

20171122_164608cx.jpg

Edited by stensen
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Godt du redder disse gamle RG gitarene . Skruer helt igjennom kroppen er lei . Kjenner godt til det der med Ibanez farger . Det er et mareritt å blande lik farge på en del av de . Mange gamle metal gitarer fra 80/90 s har "oppgradert" elektronikk/pickups . Jeg har et lass som bør bygges tilbake til original .

Edited by Sugardaddy65
Link to comment
Share on other sites

Fin gitar! 

Er det kanskje du som selger japansk RG470 på finn til 1900kr? Virket litt billig, ble noe nysgjerrig fmen gikk for en annen gitar istedenfor :) 
Hvis ikke - har du vært borti disse? Er det noe å samle på? 

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.