Web Analytics
Jump to content

Setneck-tele på vei


fuzz

Recommended Posts

Nei, ikke redneck, setneck! :) Fant denne på Guitarfetish, og kikket raskt over mitt eget delelager og fant ut at jeg har nok deler liggende til å komplettere gitaren. Har brukt GFS en del tidligere, og de har mye bra. De aller billigste pickupene og gitarhalsene/kroppene deres er ikke verdt å rote med, men ellers har jeg vært positivt overrasket over kvaliteten på mye av det jeg har fått derfra.

Har to sett med GFS pickuper liggende, Alnico 2 humbuckere og Dream 90 (P90 i HB-størrelse). Tenker kanskje å bruke en fra hvert sett (Dream 90 Neck og HB Bridge).

Er generelt svak for Tele/Les Paul hybrider, håper jeg blir fornøyd med denne!

image.png

image.png

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Pris: Ca. tusenlappen pluss like mye i frakt. 

Mods: Håper kropp og hals/bånd ikke trenger modifikasjoner. Har lyst til å teste ut en variasjon på standard Tele kontroll-deksel, det får bli en overraskelse til senere.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Da er gitaren i hus!

Har satt på metallbeslagene, men ikke skrudd dem fast ennå pga. at jeg mangler svarte skruer.

Gitaren kom uten oversadel, så det har jeg også bestilt inn.

Liker ikke den vanlige Tele 3-veis bryteren, foretrekker Gibson bryter. Liker heller ikke standard Tele kontrollplate layout, og bestilte derfor plate uten hull/spor.

Har gjort ferdig loddingen, fulgte G&L PTB (Passive Treble Bass) koblingsskjema.

Har satt i bakerste mikrofon og strenget opp med 2 strenger for å teste, alt fungerer fint.

Så nå er det bare å vente på de siste smådelene sånn at jeg kan få gjort endelig oppsett.

Kvaliteten på gitarkropp og hals er OK, noen små skjønnhetsfeil er det (ikke uventet i denne prisklassen), men skal ikke by på problemer å få denne i god spillbar stand. 

BE28A276-D5B5-47CA-BAAD-C28BE9979AB1.jpeg

3DF200EC-B03B-4BBA-934C-8096A38E3798.jpeg

E5DA1452-B359-496C-BDC8-23BCA6A5F7F3.jpeg

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.