Web Analytics
Jump to content

Gibson forhandlere kaster gitarer i søpla


Affen

Recommended Posts

 • 2 weeks later...

I dette tilfellet er det Gibson som ikke vil ha instrumenter i retur...så de ber forhandlerne kaste de i bosset.

Gibson er et sykt dyr for tiden som ligger nede. Mange hundre millioner i gjeld, elendige kvalitetskontroller og en direktør som mange vil ha bort.

Mange spår oppkjøp og/eller Made in Korea (som faktisk kunne blitt bra!). 

Jeg som venstrehendt har aldri funnet noe bra som det står "Gibson" på, så jeg har ingen dypere "følelser" for Gibson.

Sett denne:

 

Link to comment
Share on other sites

Det blir spennende å se hva som skjer med Gibson. Gitarene er kostbare og "babyboomerne" som må ha en Gibson er ikke lengre den største kundegruppa. Fender, Gretsch, PRS m.fl rekrutterer gitarister med billigmodellene som ser riktig ut og er fullt brukbare instrumenter. Gibson bør ta lærdom og produsere instrumenter i en lavere prisklasse med riktig navn og headstock. Epiphone er bare kjipt, selv om det kan være utmerkede instrumenter.

Link to comment
Share on other sites

Gibson har i 30 år produsert og solgt "billig"-modeller... Epiphone kan være både kjipt og veldig greit, men det er mulig Epi hadde solgt enda mer ved å å bruke "Gibson" headstock. I hvert fall på de modellene som er billigutgaver av Gibson-modeller.

Nå er det jo også veldig tydelig at Gibson er inne i en oppryddingsfase, så det blir spennende å se hva som skjer.

Uansett tror jeg vi kan si at salg av gitarer sannsynligvis, er i en ganske bratt nedadgående kurve. Det gjelder ikke bare Gibson.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Kjenner meg igjen i det. Gitarspilling er blitt en sær greie blant tenåringer. Det er få som får en interesse for instrumentet. Popmusikken er mindre gitardrevet enn før. Nile Rodgers sitt spill på "Get Lucky" er vel den siste gitarstemmen fra popen som var iørefallende.

 

Edited by Brötthäst
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, Brötthäst skrev:

Kjenner meg igjen i det. Gitarspilling er blitt en sær greie blant tenåringer. Det er få som får en interesse for instrumentet. Popmusikken er mindre gitardrevet enn før. Nile rodgers sitt spill på "Get Lucky" er vel den siste gitarstemmen fra popen som var iørefallende.

 

Dessverre, ja. Bare å se på gitardrevne band som fortsatt trekker publikum. De fleste medlemmene er mellom 50 og 70 år. Snittalderen på tilhørerne likeså. Vi er kanskje en utdøende rase, men selvsagt kan ting snu. Det har skjedd før.

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Audun skrev:

Dessverre, ja. Bare å se på gitardrevne band som fortsatt trekker publikum. De fleste medlemmene er mellom 50 og 70 år. Snittalderen på tilhørerne likeså. Vi er kanskje en utdøende rase, men selvsagt kan ting snu. Det har skjedd før.

Jeg eier et trekkspill som jeg prøver å lære meg å spille på. Jeg er vel en slags dobbel-kontrarevusjonær.Trekkspill er utskjelt, men artig :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.