Web Analytics
Jump to content

NGD Kramer Focus (samt NAD x2)


McJostein

Recommended Posts

Eg slo til på den lys rosa Kramer Focusen som var til salgs i Bergen, og i tillegg var eg innom Hagstrøm (den vil alltid heite Hagstrøm for meg, men 4sound for dei som ikkje er lokalkjente) og plukka med meg ein Vox AC10 og eIn Blackstar ID Core 10. Anyway, morsomme amper, men det er gitaren som gjelder no. Bilder kjem etter kvart, men den må ha seg ein grundig rens og setup først. Det kan sjå ut som dette kanskje er ein "partso", men eg er ikkje sikker. Uansett, hvis ein ser bort fra ein fryktelig skitten gitar med horribelt setup så trur eg denne kan bli fin. Halsen/headstock står det Focus 3000 på, men kroppen stemmer ikkje overeins med at det er ein 3000. Det kan sjå ut som den kjem frå ein 6000 (eller annan modell som ligner, skal demontere og sjå om det står noko i halslomma). Original Floyd ser det ut til, pickuppene har eg demontert og det står ein HS-3 i halsposisjon (det er vel DiMarzio Malmsteen?), midtpickup er uten noko merking (legger ut bilde etter kvart, kanskje nokon kan hjelpe?) og ved stolen står det ein Seymour Ducan FS1BJ (Full Shred?). Det låter fint/80-talls i alle fall, blir nok bedre med nye strenger (.009-.042 selvfølgelig), reine bånd og bedre setup :) 

 

Edit: Eg googla FS1BJ og fekk opp bland annet dette, litt kult :) 
 

Sitat

The model number is FS1BJ as per the sticker on the back. The "J" at the end indicates that this pickup was wound by Maricela Juarez who would wind pickups for lots of famous players back in the day.

 

Edited by McJostein
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.