Web Analytics
Jump to content

Headsett under 1000kr


Troll

Recommended Posts

Har til nå brukt mine Bose QC25 til det aller meste - musikk, jobb, reise etc.

Syns de fungerer veldig bra mtp støydemping og låter helt fint til musikk. Men er lei av å frakte de til og fra jobb hver dag, samt bytte batterier hele tiden. 
Tenker atdisse forblir på kontoret, så kjøper jeg meg noen andre til å ha hjemme.

Hva anbefaler dere av headsett til rundt/under 1000kr? Skulle gjerne hatt noen som ikke er så farget, som gjerne kan brukes sammen med f.eks gitar via Line6 POD HD. 

Trenger ikke være støydemping, så lenge de låter bra til følgende bruk:
-  Gitarspilling via prosessorer
-  Grei lyd til å se serier med når fruen har besøk
-  "Mye for pengene" 

Hadde noen billige studioheadsett tidligere fra et merke jeg ikke husker (XLR eller noe sånt...) de var utrolig bra.. Men tror ikke dette merket finnes lengre. 

Link to comment
Share on other sites

interessant! Har prøvd DT 770 men lurer litt på om jeg likte M50X litt bedre da jeg sammenlignet disse for en stund siden. 

Men jeg lurer på om jeg skal gi Samson et forsøk pga pris.. 350kr er vell verdt sjansen. Får gi de vekk til samboeren min hvis ikke de faller i smak, hu er ikke så kresen på lyd ?

Link to comment
Share on other sites

Absolutt helt enig med Slashaxl, skulle til å skrive det samme selv!

AKG er et mye morsommere headsett med mer karakter og farging. DT770 er magisk når du sitter og mikser en låt og prøver å finne de uheldige frekvensene.

AKG er bedre allrounder enn DT770 men DT er mye bedre i studio (annet enn monitoring) så blir litt ettersom hva du trenger. Begge er gode.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Slashaxl said:

Akg k240?

Har de og DT770 selv. Akg settet låter veldig mye bedre med Kempern, og funker fint til film og serier. DT770 er nok flatere og mere riktig til studioarbeid vil jeg anta, men Akg’ene er mere gitarvennlige.

"Semi-åpen"? Er de tette nok til studiobruk (altså ikke lekker lyd inn i mikker)?

Bruker åpne klokker hjemme til generell lytting, men de er jo selvsagt ubrukelige til innspilling siden lyden er bortimot like høy på utsiden av klokkene som inni :) Har vært ute etter et halvgreit headsett som ikke lekker, så slipper jeg å spille inn med halvkjipe in-ears.

Edit: Samme spørsmål gjelder for øvrig Samson-klokkene linket lengre opp.

Edit 2: Snakker her om innspilling med mikrofon, altså f.eks. vokal eller akustisk gitar. El-gitar kan man jo tracke med hva som helst :) 

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Bruker samson til lytting, spilling, og miksing (har ikke studio monitorer) Og bruker dt770 til tracking. Er veldig fornøyd med begge to, men samson klokkene er latterlig billige og gir god lyd for pengene. Derfor anbefalte jeg de her

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Var litt usikker på om jeg skulle velge Samson eller AKG. 

Frista veldig å gå for Samson pga pris, men gikk for AKG 271, gleder meg til å teste dem :) 
Kom på rett over tusenlappen ink frakt fra Evenstad Musikk.

PS: Farlig enkelt å betale med VIPPS... best å bare lukke nettsiden med engang.

Edited by Troll
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.