Web Analytics
Jump to content

Headsett under 1000kr


Troll

Recommended Posts

Har til nå brukt mine Bose QC25 til det aller meste - musikk, jobb, reise etc.

Syns de fungerer veldig bra mtp støydemping og låter helt fint til musikk. Men er lei av å frakte de til og fra jobb hver dag, samt bytte batterier hele tiden. 
Tenker atdisse forblir på kontoret, så kjøper jeg meg noen andre til å ha hjemme.

Hva anbefaler dere av headsett til rundt/under 1000kr? Skulle gjerne hatt noen som ikke er så farget, som gjerne kan brukes sammen med f.eks gitar via Line6 POD HD. 

Trenger ikke være støydemping, så lenge de låter bra til følgende bruk:
-  Gitarspilling via prosessorer
-  Grei lyd til å se serier med når fruen har besøk
-  "Mye for pengene" 

Hadde noen billige studioheadsett tidligere fra et merke jeg ikke husker (XLR eller noe sånt...) de var utrolig bra.. Men tror ikke dette merket finnes lengre. 

Link to comment
Share on other sites

interessant! Har prøvd DT 770 men lurer litt på om jeg likte M50X litt bedre da jeg sammenlignet disse for en stund siden. 

Men jeg lurer på om jeg skal gi Samson et forsøk pga pris.. 350kr er vell verdt sjansen. Får gi de vekk til samboeren min hvis ikke de faller i smak, hu er ikke så kresen på lyd ?

Link to comment
Share on other sites

Absolutt helt enig med Slashaxl, skulle til å skrive det samme selv!

AKG er et mye morsommere headsett med mer karakter og farging. DT770 er magisk når du sitter og mikser en låt og prøver å finne de uheldige frekvensene.

AKG er bedre allrounder enn DT770 men DT er mye bedre i studio (annet enn monitoring) så blir litt ettersom hva du trenger. Begge er gode.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Slashaxl said:

Akg k240?

Har de og DT770 selv. Akg settet låter veldig mye bedre med Kempern, og funker fint til film og serier. DT770 er nok flatere og mere riktig til studioarbeid vil jeg anta, men Akg’ene er mere gitarvennlige.

"Semi-åpen"? Er de tette nok til studiobruk (altså ikke lekker lyd inn i mikker)?

Bruker åpne klokker hjemme til generell lytting, men de er jo selvsagt ubrukelige til innspilling siden lyden er bortimot like høy på utsiden av klokkene som inni :) Har vært ute etter et halvgreit headsett som ikke lekker, så slipper jeg å spille inn med halvkjipe in-ears.

Edit: Samme spørsmål gjelder for øvrig Samson-klokkene linket lengre opp.

Edit 2: Snakker her om innspilling med mikrofon, altså f.eks. vokal eller akustisk gitar. El-gitar kan man jo tracke med hva som helst :) 

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Bruker samson til lytting, spilling, og miksing (har ikke studio monitorer) Og bruker dt770 til tracking. Er veldig fornøyd med begge to, men samson klokkene er latterlig billige og gir god lyd for pengene. Derfor anbefalte jeg de her

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Var litt usikker på om jeg skulle velge Samson eller AKG. 

Frista veldig å gå for Samson pga pris, men gikk for AKG 271, gleder meg til å teste dem :) 
Kom på rett over tusenlappen ink frakt fra Evenstad Musikk.

PS: Farlig enkelt å betale med VIPPS... best å bare lukke nettsiden med engang.

Edited by Troll
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.