Web Analytics
Jump to content

Rack - Europeiske eller amerikanske gjengestørrelser?


Sorg

Recommended Posts

Skal sette opp et Samson SRK rack jeg har kjøpt. Det står at jeg må velge om jeg vil sette opp for US eller European threads. "If you want to configure the rack for US threads be sure that all the knockout holes are facing outward. If you want to configure the rack for European threads be sure that all the knockout holes are facing inward".

Usikker på hva som menes med dette, man antar europeisk er riktig?

Edited by Sorg
Link to comment
Share on other sites

Just now, Sorg said:

Ok. Er det disse hullene man skal skru ulike rackenheter inn i eller er det for å sette ulike rackdeler sammen? 

Er det noen fordeler/ulemper med euroskruer vs de amerikanske?

Det er hullene du skrur fast enhetene i.

For mitt bruk er det ingen forskjell, men jeg antar at hvis du har rackenheter som har gjenger i selve rackmounten så er det viktig å ha skruer som matcher. Regner med at det er greiest å bruke euroskruene med mindre du kjøper rackenheter fra USA

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Sorg said:

Ok takker. Men da vil det vel være mulig å skru noe inn med europeiske skruer og noe mer amerikanske eller vil det kun være mulig å bruke en type på hele settet?

Kun én type. Det følger med et fulle sett med både europeiske og amerikanske skruer, så du skal ha nok til å fylle racket bare med dem.

Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, Naigewron skrev:

Kun én type. Det følger med et fulle sett med både europeiske og amerikanske skruer, så du skal ha nok til å fylle racket bare med dem.

Hvordan vet man hvilke av skruene som er europeiske og hvilke som er amerikanske? Det står det ikke noe om..

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Sorg said:

Hvordan vet man hvilke av skruene som er europeiske og hvilke som er amerikanske? Det står det ikke noe om..

Du må bare teste dem. Det er stor forskjell på tykkelsen, så det er ganske åpenbart med en gang du prøver å stikke dem inn

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.