Web Analytics
Jump to content

Guthrie Govan/Steven Wilson


Hanspanzer
 Share

Recommended Posts

Helt enig! Stor tilhenger av begge artistene, sammen med Marco Minnemann (trommer) og Nick Beggs (bass). Var såpass heldig å fikk sett SW med denne line-up`n ved flere anledninger... band uten sidestykke! Synd de ikke fortsatte dette samarbeidet, resultatet kan høres klart og tydelig på den nye plata, "To The Bone". Bra plate på alle måter, men mangler en viss "X-faktor"...  

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, germaniumkid said:

Er en perfekt combo. Denne soloen gir meg gåsehud.

 

 Wilson, som selv er en utmerket gitarist, satt klare begrensinger for Guthrie for å unngå unødvendig "noodling", resultatet her er en sterkere fokus på soloens bærende melodi som gjør den mer minneverdig. Et klart eksempel på at flashy teknikk trygt holdes litt tilbake når soloer bygges mot et klimaks og at man trygt kan holde på tonene fremfor å (nok en gang) briefe med hurtighet. En strategi som bidro til David Gilmours velfortjente legendestatus. :-)

Det ser vel også ut som om GG her spiller på en helt standard Fender American Deluxe, rett fra butikkhylla. 

Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Naigewron skrev:

Var visst ikke bare godt blod mellom dem der en stund; spesielt Marco Minnemann.

Sant det, var visst snakk om noen gold records "The Raven...." og "H.C.E" fikk, som aldri ble delt med Marco og Guthrie (resten av bandet fikk dem). 

Men kan se for meg at Wilson fikk nok av dem etterhvert, siden de avbrutte turneer hele tiden for å fokusere på The Aristocrats/Joe Satriani...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.