Web Analytics
Jump to content

NAD!!! Bogner Shiva EL34


Threechords

Recommended Posts

JAJAJAJAjajajaja, da ble det enda ett bytte på amp fronten.

Goodbye BE, goodbye Empire and hello Shiva!

Jeg kommer nok aldri til å spille på en bedre amp enn BE, den var syk syk syk. Men for pengene jeg "vant" tilbake kan jeg leve lenge og godt med å nå inneha en Shiva til nesten 1/3 av hva jeg ga for BE.
Jeg har kun fått testet Shivan i 5 min men det låt fett og virker som den parrer veldig bra med en helt standard reissue TS808 og ikke minst Centuran. Fett fett fett!!
Satte alle brytere på mer el mindre 6 og det låt veldig bra. Blir morsomt å bruke mer tid på denne og planen er å bytte alt av rør til Genalex Gold lion KT77 powertubes og Genalex gold lion preamp tubes.

Tror faktisk jeg endelig har fått meg en stayer på amp fronten. Det er stabilt på gitar fronten (Maybach Lester og Maton MS 500), det er mer eller mindre stabilt på pedal fronten så nå er vi straks i mål:)

Skal få lagt ut noen kosebilder av riggen snart. Imens fant jeg dette hos VG: 
 

beshivaheadel34-xl.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutter siden, Threechords skrev:


Tror faktisk jeg endelig har fått meg en stayer på amp fronten. Det er stabilt på gitar fronten (Maybach Lester og Maton MS 500), det er mer eller mindre stabilt på pedal fronten så nå er vi straks i mål:)
 

beshivaheadel34-xl.jpg

??????????????

Men grattis ?

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Veldig fornøyd med den! Byttet alt av rør til Genalex Gold Lions og det låter veeeldig bra! Super happy så denne blir folkens!
Kjøpte en helt standard TS-808 og den er en perfekt partner til Shivan. Tror faktisk jeg har alt jeg trenger på pedalfronten også nå så nå er det kun ett mulig salg av Maton øksa for å finansiere en annen øks så er vi der!!!! Finally!!!! Yes!! And I mean it...  No shit.. ?

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

Merkelig, den Shivan jeg kjøpte var også i Oslo og selgeren het Even:) Skal sjekke serienr på min på torsdag, ser ut som det er samme amp. Men kan jo være en annen som heter Even som selger samme amp også da:)
Edit: Ser nå at selger skriver EL84, trodde det kun fantes 6L6 og EL34 utgaver av Shivan. Tipper det er en leif og at dette er en EL34. Kan ikke se noe sted at disse kom/kommer med EL84.

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

Shivaen min var med 6L6. Den låt også helt fantastisk. Min var anniversary edition. 

Problemet var at den veide nesten like mye som vox ac30 comboen den erstattet, så den ble for mye å dra på. 

Og effektløkka var ikke mulig å skjønne seg på.

Flaks Kemperen låter like bra og veier 2 kg :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.