Web Analytics
Jump to content

Sorte stemmeskruer i 70's fenderstyle by Kluson


Recommended Posts

24 minutter siden, Gubbe skrev:

Var vel et uttrykk for at allmenheten her inne allerede er fullstendig klar over at det finnes svart hardware. Litt unødvendig å lage en egen tråd, liksom.

Selvfølgelig vet jeg at dere vet at det finnes sort hardware. Men de jeg henviste til er de Fender brukte på stratocaster og telecaster på 70-tallet, men i sort utførelse av Kluson. Da kam man få "riktige fender" stemmeskruer På en Strat/tele med sort hardware. Det vet nok ikke allmenheten. 

Link to comment
Share on other sites

Og dere skulle bare ta ut av luften at Kluson sikkert produserte slike 70's stemmeskruer og søke på "Strat 70's tuners by Kluson"? Du og alle andre på forumet tar liksom som en selvfølge og vet alle sammen at Kluson produserer den modellen? Hadde det vært de gamle fra 60 tallet men dette er ikke vanlig å finne. Du ville altså google noen stemmeskruer som du kanskje ikke visste at eksisterte? 

Link to comment
Share on other sites

19 minutter siden, Rottenikken skrev:

Du ville altså google noen stemmeskruer som du kanskje ikke visste at eksisterte? 

Akkurat, helt rett. Om jeg hadde lurt på om det fantes svarte syttitals klusontunere, så hadde jeg googlet det.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutter siden, Gubbe skrev:

Ok. Fair enough.

Poenget mitt er fremdeles at jeg synes det er unødvendig å lage en hel tråd for denne type marginalt interessante informasjonen.

Du må gjerne være uenig.

 

Så kontakt en moderator hvis det plager deg. Jeg kom kun med et tips for å være hyggelig. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.