Web Analytics
Jump to content

NGD! Gibson flying V 2017 HP


ErikKlæptn

Recommended Posts

Første øving med gitaren overstått, og er like happy som en laks i et badekar full av øl!!!?

Dirty fingers er HOTTE!! Truckstop chickie overdriver IKKE!?Tror jeg må skru litt på ampen for å finne en ideell lyd.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med gitaren!!

 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Sugardaddy65 skrev:

500T er ikke særlig tamme de heller . Iommi og Angus sine Gibson pickups er og ca. samme output . Iommi sine liker jeg best . Men har "vokst opp" litt og liker best 57 Classics og Burstbucker 3 i bridge nå .

er absolutt med på det du sier her. Har vært EMG fanboy i mange år nå, men kjenner jeg begynner like litt mindre hotte pickuper bedre og bedre, og begynner også gå mer i retning passiv fremfor aktiv. Er kanskje noe som kommer med erfaring? :) 

Skrudde ned litt gain og tweeka tonekontrollen på ampen så ble det litt mer levelig på alle måter på øvinga, men har vel litt å gå ennå på tror jeg. Satser på at jeg greier "temme" pickupene i denne gitaren greit :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Gitaren er satt opp med 009-046 strenger fra fabrikk, noe som ikke fugerer helt for meg. Vurderer å hive på 010 strenger, men usikker på hvordan dette vil fungere? Tenker da spesielt på denne titan nøtta, om det er noe fare for strengeknip eller lignende problemer?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.