Web Analytics
Jump to content

NGD! Gibson flying V 2017 HP


ErikKlæptn

Recommended Posts

Første øving med gitaren overstått, og er like happy som en laks i et badekar full av øl!!!?

Dirty fingers er HOTTE!! Truckstop chickie overdriver IKKE!?Tror jeg må skru litt på ampen for å finne en ideell lyd.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med gitaren!!

 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Sugardaddy65 skrev:

500T er ikke særlig tamme de heller . Iommi og Angus sine Gibson pickups er og ca. samme output . Iommi sine liker jeg best . Men har "vokst opp" litt og liker best 57 Classics og Burstbucker 3 i bridge nå .

er absolutt med på det du sier her. Har vært EMG fanboy i mange år nå, men kjenner jeg begynner like litt mindre hotte pickuper bedre og bedre, og begynner også gå mer i retning passiv fremfor aktiv. Er kanskje noe som kommer med erfaring? :) 

Skrudde ned litt gain og tweeka tonekontrollen på ampen så ble det litt mer levelig på alle måter på øvinga, men har vel litt å gå ennå på tror jeg. Satser på at jeg greier "temme" pickupene i denne gitaren greit :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Gitaren er satt opp med 009-046 strenger fra fabrikk, noe som ikke fugerer helt for meg. Vurderer å hive på 010 strenger, men usikker på hvordan dette vil fungere? Tenker da spesielt på denne titan nøtta, om det er noe fare for strengeknip eller lignende problemer?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.