Web Analytics
Jump to content

Alfi27
 Share

Recommended Posts

God aften i stuen!

Har egentlig tenkt en stund på å legge ut en tråd om dette, men ble aldri tid pga flytting til England osv. 

Gikk lenge og vurderte å bestille deler fra enten Warmoth eller MJT, så i Mars la jeg inn bestilling på en Cabronita fra MJT og hals fra Warmoth. Var litt fram og tilbake med specs, men det ble til slutt P90 og mahogny som jeg ikke angrer et sekund på! Kanskje den mest vellåtende gitaren jeg har hatt. 

Da forrige-nevnte fikk et Nederlandsk sporingsnr klistret på seg fra Posten Norge, så ble den liggende i to måneder på Rema 1000 Bjerke med ingen tegn til liv før den plutselig dukka opp på sporingen igjen i August. Gikk og venta på å få erstatning utbetalt, og fant ut at jeg måtte få fart på noe annet mens det enda er tid før jeg flytter. 

Valget falt på Telecaster Deluxe, av den enkle grunn at det var den eneste in stock Telecaster-typen de hadde som kunne ha P90 og evt byttes til humbuckere hvis MJT mot formodning skulle dukke opp... Også kommer de originalt med strat-halslomme, som gir mulighet for myye finere headstock ;) 

Nok snikksnakk, legger ved noen fotografier og litt specs.

IMG_8925.thumb.JPG.ad197a23f1721fea57d1bafe841ebe49.JPG

Cabronita

Hals: ovnsbakt lønn i ett stykke oljet med danish oil, Evo 6100 bånd, 10-16" compound radius, 59 roundback profil, TUSQ XL nut, Gotoh locking tuners. 

Kropp: to-stykkers mahogny, Gotoh halvbro med kompenserte messingsadler, Bare Knuckle Nantucket sett, CTS 550k pot. 

IMG_8926.thumb.JPG.860ca17f8bca1a84cab2d682bba8bf9a.JPGIMG_8927.thumb.JPG.cabcafb93a8c52e09c100127875ed706.JPG

Deluxe:

Hals: satin nitro-lakkert ovnsbakt lønn med forbrytersander, stainless steel 6100 bånd, 12" radius, Sperzel locking tuners, TUSQ XL nut, Wolfgang halsprofil. 

Kropp: tostykkers or, Rutters Burrito V bro og sadler, RS kit, Suhr Thornbucker + sett

IMG_8930.thumb.JPG.063d59b54e3da87af6c0fce89a3ca0a8.JPG

IMG_8929.thumb.JPG.b8956094a7f166da35383cf07115db1f.JPG

 

 

Edited by Alfi27
 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Tar jeg ikke feil så har Deluxe'n din både sting-through-body og toploader. Stemmer det? Hva med å sette på en Bigsby og trekke strengene gjennom toploaderen? Hvis det ikke er toploader så har Wilkinson det. Ville denne kledd en bigsby? Deluxe'n altså for å få den litt spesiell. Det ville vært fint på den røde også....

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Takk til alle, er knallfornøyd med de! Jeg innså etterhvert at dette var veien å gå for en gearwhore som meg, av hovedsaklig to grunner: 

- Når jeg setter de sammen selv blir jeg litt mer attached til de, på en måte min(e) customgitar(er), og kan også sette i hvilke deler jeg vil uten at det blir "å oppgradere" 

- Rævva gjensalgsverdi, så godt som umulig å få igjen det de faktisk er verdt som gjør at det skal være ganske megakrise for at de havner på bruktmarkedet :P

@Rottenikken

Ikke mulighet for toploading, og ikke hadde den sett bra ut med bigsby (imho selvfølgelig) :P

Grunnen til at jeg nå har min tredje bygge-Tele på vei (denne gangen en særdeles tradisjonell) er fordi jeg elsker viben, at det er en planke med strenger og ikke noe mikkmakk :) 

IMG_8938.thumb.JPG.5727a1316cf25baa07a5ee0f3af8c4ae.JPG

Edited by Alfi27
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Rottenikken skrev:

Tar jeg ikke feil så har Deluxe'n din både sting-through-body og toploader. Stemmer det? Hva med å sette på en Bigsby og trekke strengene gjennom toploaderen? Hvis det ikke er toploader så har Wilkinson det. Ville denne kledd en bigsby? Deluxe'n altså for å få den litt spesiell. Det ville vært fint på den røde også....

Har prøvd å sagt det før, men... Det er nok en grunn til at det ikke er vanlig prosedyre å bruke vanlig top loader tele-bru i kombinasjon med Bigsby. Man ender nok fort opp med en vibbarm som ikke kan brukes. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Heihei! 
   Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten  ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
  • By CaptainSexy
   Det trengtes en liten oppdatering her ser jeg  
   Gitarer: 
   1. Suhr Classic S med floyd.
   2. MJT partso med roasted Boatneck fra Warmoth.
   3. Suhr Classic S.
   4. GuitarMill partso med roasted Boatneck fra Warmoth.
   5. Luxxtone El Machete. 
   Amper:
   1. 1987/88 Marshall Silver Jubilee 2550 50w.
   2. Suhr Bella 
   Pedalbrett: 
   Foran amp: TC Polytune, Chase Tone '68 Red Velvet Fuzz, Origin Cali 76 Compressor, Suhr Eclipse, Nobels ODR-mini.
   I Loop: Boss Dimension-C Waza, Strymon DIG, Source Audio Ventris.


  • By Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Vurderer sterkt å bestille deler fra MJT for å bygge meg ein tele! Har vært i kontakt med dem og venter på prisanslag. Har noen bygget gitarer fra dem før? i så fall, hvilke erfaringer har dere? Vurdere å bestille både nakke og kropp derifra. Kroppen blir da en relica seafoam(eller surf, har ikke helt bestemt meg) green tele, også har jeg syykt lyst på roasted flame maple nakke! Noen tanker? Ting man må tenke på? Pickuper og div. får jeg tak i fra andre plasser! gjerne kom med forslag om pickuper også? Skal lese meg mer opp på det...
 • Siste aktive tråder

  • Takk for tipset! Har hatt faktisk hatt en sånn en i stolposisjon på en annen Stratocaster, sammen med to SD Alnico II. Den ble nok litt mørk og dyster i klangen for mitt bruk. Ingen tvil om at den sparker fra, men etter min mening på bekostning av reinlyd. Som er det viktigste for meg.  Men FS-1 gjør nå god nytte som stolpickup på en Yamaha-bass jeg har (med Precision-pickup i midtposisjon), det passer den helt ypperlig til, faktisk.
  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.