Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

God aften i stuen!

Har egentlig tenkt en stund på å legge ut en tråd om dette, men ble aldri tid pga flytting til England osv. 

Gikk lenge og vurderte å bestille deler fra enten Warmoth eller MJT, så i Mars la jeg inn bestilling på en Cabronita fra MJT og hals fra Warmoth. Var litt fram og tilbake med specs, men det ble til slutt P90 og mahogny som jeg ikke angrer et sekund på! Kanskje den mest vellåtende gitaren jeg har hatt. 

Da forrige-nevnte fikk et Nederlandsk sporingsnr klistret på seg fra Posten Norge, så ble den liggende i to måneder på Rema 1000 Bjerke med ingen tegn til liv før den plutselig dukka opp på sporingen igjen i August. Gikk og venta på å få erstatning utbetalt, og fant ut at jeg måtte få fart på noe annet mens det enda er tid før jeg flytter. 

Valget falt på Telecaster Deluxe, av den enkle grunn at det var den eneste in stock Telecaster-typen de hadde som kunne ha P90 og evt byttes til humbuckere hvis MJT mot formodning skulle dukke opp... Også kommer de originalt med strat-halslomme, som gir mulighet for myye finere headstock ;) 

Nok snikksnakk, legger ved noen fotografier og litt specs.

IMG_8925.thumb.JPG.ad197a23f1721fea57d1bafe841ebe49.JPG

Cabronita

Hals: ovnsbakt lønn i ett stykke oljet med danish oil, Evo 6100 bånd, 10-16" compound radius, 59 roundback profil, TUSQ XL nut, Gotoh locking tuners. 

Kropp: to-stykkers mahogny, Gotoh halvbro med kompenserte messingsadler, Bare Knuckle Nantucket sett, CTS 550k pot. 

IMG_8926.thumb.JPG.860ca17f8bca1a84cab2d682bba8bf9a.JPGIMG_8927.thumb.JPG.cabcafb93a8c52e09c100127875ed706.JPG

Deluxe:

Hals: satin nitro-lakkert ovnsbakt lønn med forbrytersander, stainless steel 6100 bånd, 12" radius, Sperzel locking tuners, TUSQ XL nut, Wolfgang halsprofil. 

Kropp: tostykkers or, Rutters Burrito V bro og sadler, RS kit, Suhr Thornbucker + sett

IMG_8930.thumb.JPG.063d59b54e3da87af6c0fce89a3ca0a8.JPG

IMG_8929.thumb.JPG.b8956094a7f166da35383cf07115db1f.JPG

 

 

Edited by Alfi27
 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Tar jeg ikke feil så har Deluxe'n din både sting-through-body og toploader. Stemmer det? Hva med å sette på en Bigsby og trekke strengene gjennom toploaderen? Hvis det ikke er toploader så har Wilkinson det. Ville denne kledd en bigsby? Deluxe'n altså for å få den litt spesiell. Det ville vært fint på den røde også....

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Takk til alle, er knallfornøyd med de! Jeg innså etterhvert at dette var veien å gå for en gearwhore som meg, av hovedsaklig to grunner: 

- Når jeg setter de sammen selv blir jeg litt mer attached til de, på en måte min(e) customgitar(er), og kan også sette i hvilke deler jeg vil uten at det blir "å oppgradere" 

- Rævva gjensalgsverdi, så godt som umulig å få igjen det de faktisk er verdt som gjør at det skal være ganske megakrise for at de havner på bruktmarkedet :P

@Rottenikken

Ikke mulighet for toploading, og ikke hadde den sett bra ut med bigsby (imho selvfølgelig) :P

Grunnen til at jeg nå har min tredje bygge-Tele på vei (denne gangen en særdeles tradisjonell) er fordi jeg elsker viben, at det er en planke med strenger og ikke noe mikkmakk :) 

IMG_8938.thumb.JPG.5727a1316cf25baa07a5ee0f3af8c4ae.JPG

Edited by Alfi27
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Rottenikken skrev:

Tar jeg ikke feil så har Deluxe'n din både sting-through-body og toploader. Stemmer det? Hva med å sette på en Bigsby og trekke strengene gjennom toploaderen? Hvis det ikke er toploader så har Wilkinson det. Ville denne kledd en bigsby? Deluxe'n altså for å få den litt spesiell. Det ville vært fint på den røde også....

Har prøvd å sagt det før, men... Det er nok en grunn til at det ikke er vanlig prosedyre å bruke vanlig top loader tele-bru i kombinasjon med Bigsby. Man ender nok fort opp med en vibbarm som ikke kan brukes. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.