Web Analytics
Jump to content

Focusrite interface svidde usb-portene?


AkE
 Share

Recommended Posts

Har drevet å spilt inn en del musikk de siste dagene, Focusrite Isolo  lydkort, har fungert helt fint frem til i går kveld. Lyden begynte å kutte ut i ny og ne. Men fungerte igjen når starta lydkortet på nytt i innstillingene. I dag bestemte jeg meg for å se litt nærmere på problemet, regnet med at det var en feil i innstillingene. Prøvde å oppdatere drivere og skulle justere samplingfrekvensen og bitdybden, prøvde å justere til 44100hz og 16 bit, gikk fint på avspilling, men når jeg skulle gjøre det samme på innspilling så skar alt seg. Lydkortet begynte å blinke febrilsk, og kuttet ut. Usb-kontakten til interfacet satt på samme side som jeg hadde den trådløse musa, den sluttet også å virke. Flyttet musa over på motsatt side av pc`en (bærbar hp) og da funket den igjen. Har ikke tatt sjansen på å koble til interfacet på denne siden. Har restartet pc`en flere ganger og usb-inngangene er fortsatt helt kaputt på den ene siden av pc`en, men fungerer fint på den motsatte.

Har noen vært borte i noe lignende? Eller har tips til om jeg kan få fikset dette, eller om det bare er å kjøpe ny maskin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.