Web Analytics
Jump to content

ABY fra ebay


bublemark

Recommended Posts

Heisann. Er eneste gitarist i et improband uten blåsere på skolen, og tenkte derfor og kanskje splitte signalet slik at gitaren min tar enda mer plass ;)
Er disse ABYgreiene fra Ebay okei?

http://www.ebay.com/itm/New-Hand-made-ABY-Switch-Box-For-Effects-Pedal-TRUE-BYPASS-Amp-guitar-AB-/192289397602?hash=item2cc5575b62:g:dlQAAOSwSv1XlyuO

Link to comment
Share on other sites

Tenker du splitte signalet slik at du kjører på to forsterkere så vil jeg anbefale at du tar en titt på ABY med buffer.
Jeg har prøvd nettopp det å splitte med passiv/tru/bypass og da ble det tamt gitt... da fordeler du signalet til to destinasjoner... begge signalene blir redusert.

Evt. kan du bruke for eksempel en TC Electronic Hall of Fame Reverb (siden de populært ofte står sist i kjeden)... ett signal inn og to sterke/fine signal ut.
Mener omtrent hver pedal med mulighet for stereo ut kan brukes på dette viset.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.