Web Analytics
Jump to content

Koble HSH med 1 volume og 2 tone


Recommended Posts

Da går det jo greit da. Jeg får vel spare opp til noen 59 GFS pickups. Jeg har funnet noe som jeg tror passer sammen. Alt er vintage 59. Må kjøpe nytt plekterbrett også - hvitt denne gangen for jeg er misfornøyd med sort.   

Det jeg syntes er rart er at koblingssjema for dette ikke finnes på Seymour Duncan sin side. Diagram for HSH finnes der men bare med en tonekontroll så jeg ble forvirret. 

Litt brukte pots til overs på 500k og en kondis på 473C. Kan sikkert bruke den. Hvis ikke kjøper jeg en fra RS på 47uf. Mye loddetinn i chassiet men de virker. En fender 5-veis og importere ledninger fra Norge så...

image.jpeg

Må ha nytt plekterbrett men... Hsh brett. 

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Affen skrev:

En tinnsuger hadde gjort seg her,  så blir de så fine atte

Eller loddelisse (fletta kobberlisse som suger opp overflødig). Er spesielt godt egna til å fjerne tinn på gamle kretskort hvor man er redd loddeørene kan løsne fra printkortet.
Renser også opp det siste på flater etter å ha brukt pumpe.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bedre nå? Jeg sugde bort masse. Nå er pots klare og jeg trenger å kun Fender vender og ledninger, kobbertape og plekterbrett. Muligens også en RS kondensator da jeg ikke er sikker på om jeg kan bruke den som er på..

 

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Rottenikken said:

Bedre nå? Jeg sugde bort masse. Nå er pots klare og jeg trenger å kun Fender vender og ledninger, kobbertape og plekterbrett. Muligens også en RS kondensator da jeg ikke er sikker på om jeg kan bruke den som er på..

 

image.jpeg

Nei.....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Rottenikken said:

Som merke så er kjenner jeg Wilkinson som kvalitet. Men pickups da? Det blir halve prisen av GFS for tre stkv på Ebay. Er Wilkinson pickups også bra saker?

Lånte en Gaskell Firebird-sak med Wilkinson pickuper en gang, de låt helt forferdelig ræva. Var som om tonepoten sto på null hele tida.

Link to comment
Share on other sites

Jeg trenger litt hjelp om pickups. Jeg har tenkt og lagt HSH på hylla. Det blir SSS eller SSH og jeg vil ha Fender american standard, men den selges bare i middle og bridge posisjon. Hvor får jeg single coil Fender american neck posisjon? Husk at jeg snakker American pickups. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.