Web Analytics
Jump to content

Spørsmål ang. T-Rex Fuel Tank (current doubling), evt spørsmål ang. andre strømforsyninger som leverer mye strøm


Naigewron

Recommended Posts

Sitter og leser meg opp på strømforsyninger og lurer på om jeg leser og forstår dette riktig. Noen som har erfaring med denne? Informasjonen jeg finner er ikke helt klar på mulighetene

 

T-Rex Fuel Tank Chameleon: http://www.t-rex-effects.com/fueltank-chameleon

- Output 1-3 kan levere 9V eller 12V DC, opp til 300 mA

- Output 4 kan lever 9V eller 18V DC (300 mA i 9V, 150 mA i 18V). Så vidt jeg kan se kan ikke denne levere 12V.

- Output 5 leverer 12V DC, output 6 leverer 12V AC. Hver av de leverer 300 mA, men bare én kan brukes om gangen.

- Current doubling (gjennom en egen kabel som kan skaffes) lar meg kombinere to outputs slik at jeg får kombinere deres strømstyrke (300 mA + 300 mA = 600 mA)

 

Så da er spørsmålet: Hvis jeg kjører output 3 over i 12V-modus og bruker current doubler-kabel på output 3 og 5; kan jeg da drive en preamp som krever 12V DC og trekker 500 mA? Min matematikk tilsier at det skal fungere, men jeg er ute etter en bekreftelse fra noen som skjønner seg på dette bedre enn meg :) 

Dette er den eneste strømforsyningen jeg har funnet som (forhåpentligvis) kan levere det jeg trenger, med mindre jeg beveger meg opp kraftig i pris og begynner å se på Gigrig e.l. Det finnes andre som kan levere 12V 500 mA, men de har til gjengjeld ikke nok strøm i 9V-utgangene. Hvis noen kjenner til andre som kan levere opp til 200 mA i 9V (til én spesifikk pedal) og 500 mA i 12V uten å koste armer, bein, skjorta og fletta så er jeg interessert i å høre fra deg.

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Gjorde nesten det samme på en Voodoo lab 2 + nå nettopp.
Slet med å få nok strøm til en Line6 G50 trådløs receiver. Krever 500 mA den også.
Dobbel kabel som gikk ut fra to 9V som hver leverer 300 mA funka som smør på den ihvertfall.

P.S. Jeg brukte bare en vanlig daisy chain kabel.

Edited by Evil_Caprino
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Strymon Zuma har 9 isolerte 9V utganger som leverer 500mA. To av disse kan switches til 12V eller 18V. Med mindre du er inne i AC-land, fungerer den med det meste. Spørsmålet er bare om du betrakter 2500 som armer, bein, skjorte og flette. 

Edited by stromstans
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, stromstans said:

Strymon Zuma har 9 isolerte 9V utganger som leverer 500mA. To av disse kan switches til 12V eller 18V. Med mindre du er inne i AC-land, fungerer den med det meste. Spørsmålet er bare om du betrakter 2500 som armer, bein, skjorte og flette. 

Men hvis jeg switcher over til 12V leverer vel utgangen mindre strøm?

For å si det slik angående pris: Første skisse av dette pedalbrettet var planlagt med en Harley Benton strømforsyning til 250 kroner :D 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.