Web Analytics
Jump to content

Spørsmål ang. T-Rex Fuel Tank (current doubling), evt spørsmål ang. andre strømforsyninger som leverer mye strøm


Naigewron

Recommended Posts

Sitter og leser meg opp på strømforsyninger og lurer på om jeg leser og forstår dette riktig. Noen som har erfaring med denne? Informasjonen jeg finner er ikke helt klar på mulighetene

 

T-Rex Fuel Tank Chameleon: http://www.t-rex-effects.com/fueltank-chameleon

- Output 1-3 kan levere 9V eller 12V DC, opp til 300 mA

- Output 4 kan lever 9V eller 18V DC (300 mA i 9V, 150 mA i 18V). Så vidt jeg kan se kan ikke denne levere 12V.

- Output 5 leverer 12V DC, output 6 leverer 12V AC. Hver av de leverer 300 mA, men bare én kan brukes om gangen.

- Current doubling (gjennom en egen kabel som kan skaffes) lar meg kombinere to outputs slik at jeg får kombinere deres strømstyrke (300 mA + 300 mA = 600 mA)

 

Så da er spørsmålet: Hvis jeg kjører output 3 over i 12V-modus og bruker current doubler-kabel på output 3 og 5; kan jeg da drive en preamp som krever 12V DC og trekker 500 mA? Min matematikk tilsier at det skal fungere, men jeg er ute etter en bekreftelse fra noen som skjønner seg på dette bedre enn meg :) 

Dette er den eneste strømforsyningen jeg har funnet som (forhåpentligvis) kan levere det jeg trenger, med mindre jeg beveger meg opp kraftig i pris og begynner å se på Gigrig e.l. Det finnes andre som kan levere 12V 500 mA, men de har til gjengjeld ikke nok strøm i 9V-utgangene. Hvis noen kjenner til andre som kan levere opp til 200 mA i 9V (til én spesifikk pedal) og 500 mA i 12V uten å koste armer, bein, skjorta og fletta så er jeg interessert i å høre fra deg.

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Gjorde nesten det samme på en Voodoo lab 2 + nå nettopp.
Slet med å få nok strøm til en Line6 G50 trådløs receiver. Krever 500 mA den også.
Dobbel kabel som gikk ut fra to 9V som hver leverer 300 mA funka som smør på den ihvertfall.

P.S. Jeg brukte bare en vanlig daisy chain kabel.

Edited by Evil_Caprino
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Strymon Zuma har 9 isolerte 9V utganger som leverer 500mA. To av disse kan switches til 12V eller 18V. Med mindre du er inne i AC-land, fungerer den med det meste. Spørsmålet er bare om du betrakter 2500 som armer, bein, skjorte og flette. 

Edited by stromstans
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, stromstans said:

Strymon Zuma har 9 isolerte 9V utganger som leverer 500mA. To av disse kan switches til 12V eller 18V. Med mindre du er inne i AC-land, fungerer den med det meste. Spørsmålet er bare om du betrakter 2500 som armer, bein, skjorte og flette. 

Men hvis jeg switcher over til 12V leverer vel utgangen mindre strøm?

For å si det slik angående pris: Første skisse av dette pedalbrettet var planlagt med en Harley Benton strømforsyning til 250 kroner :D 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.