Web Analytics
Jump to content

Kan man flytte innmaten fra en BOSS-pedal til en annen?


Recommended Posts

Kjøpte en brukt BD-2 på nett, og den visste seg å være litt mer sliten enn eier ga inntrykk av. Prisen var ikke så gærn, så jeg gidder ikke lage noe bråk.

Men jeg håper jo at jeg skal ha denne pedalen ei stund, og da lurte jeg på om jeg kan kjøpe den billigste BOSS-pedalen jeg kommer over på nett og flytte BD-2-innmaten over? Seff med forbehold om at antall og plassering av knotter er like...? Kunne modda den og litt i samme slengen, og så malt huset med grønn hammerlakk :)

EDIT: Faen. Billigste brukte pedalen med samme chassis er salige DS-1... Den er det nesten litt synd å sløye. Kunne jo alltids gjømt bort innvollene fra den og en vakker dag flytta den over i en hjemmelaga boks eller noe.

Edited by Kerplunk
Link to comment
Share on other sites

3 minutter siden, germaniumkid skrev:

Sliten kosmetisk eller sliten konstruksjonsmessig? 

Litt begge deler. Forrige bruker har tråkka så hardt på knotten at det er ei sprekk øverst. Pedalen funker, men siden den ene "veggen" på tråkkeflata er av - og dermed og mesteparten av styrken - så tror jeg at sprekken vil vokse.

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, elektronaut skrev:

Det går nok helt fint. Tror også en 125B boks skal passe, det får du til under hundrelappen pluss frakt. 

Ser de selges på Musikding.de som virker som om de er greie å ha med å gjøre, om man skal dømme etter andres erfaringer her på forumet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har handlet en del derfra, og er rimelig fornøyd. Tayda er billigere, men kvaliteten på lakken er kjip. Pedal Parts Plus hvis du vil ha en litt mer forseggjort finish, de kan også drille og printe.

Hvis du går den veien trenger du også en ny switch. BOSS bruker en transistor flip-flop, så du trenger en SPST momentary (normal open, tror jeg). Eventuelt kan du bruke en vanlig 3PDT og modde til true bypass.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.