Web Analytics
Jump to content

NGD: Gibson L-4 CES NA


nikotro

Recommended Posts

Ja, da var den endelig hjemme, etter noen dagers forsinkelse pga problemer hos TNT-)

Jeg har akkurat kjørt en første testtur etter å ha satt på TI JS 112 strenger, og jeg må si at dette er noe av det råeste jeg har prøvd ved siden av L-5én. Som jeg kanskje har sagt tidligere, har denne samme størrelse som en ES 175, altså 16". For meg er denne størrelsen enklere å spille på enn L-5, som jo er større med sine 17".

Den låter veldig bra gjennom Princeton.

Spesifikasjoner :

Solid spruce carved top with f-holes
Carved solid mahogany back and sides
One-piece mahogany neck
Scale 24 3/4"
Ebony fretboard with pearl parallelogram inlays
Multi-ply binding on top, single binding on neck and back
Gold hardware
2 - '57 Classic Humbucker pickups
ABR-1 Tune-O-Matic bridge with gold-plated brass tailpiece
Ebony bridge base with pearl inlays

Og et bilde må til:

_IMG_000000_000000-5.thumb.jpg.d677a2e59e495fc8854361a36e70025d.jpg

Edited by nikotro
 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Takk for det. Jeg er helt enig, men må prioritere bort fotosession nå:-) Jeg regner med at denne blir en fast følgesvenn på den kronglete veien mot bedre forståelse for hva de holder på med i bebop. Det blir bedre tid til bilder senere. Kanskje blir det også et bilde eller to av "de fire blonde archtpoper" i vis frem kosekroken etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.