Web Analytics
Jump to content

Stor plate til DIY plekterbrett


Recommended Posts

Vurderer å lage meg et nytt plekterbrett i JM style til Fano PX6en min. Problemet er at det må være 48-49 cm langt. Ser at Stewmac har så lange, men koster jo dobbelt så mye i frakt som selve materialet. Noen som vet om noen steder i Norge jeg kan få tak i slikt? Evt andre nettbutikker med lavere frakt. Plekterbrettet skal være sort 3 ply.

Link to comment
Share on other sites

Porto er sure penger. Derfor handler jeg nesten aldri I usa, men hvis det er nødvendig så det ikke finnes andre steder må man bite i det sure eplet og kjøpe derifra. Men har du tenkt på å få 3Dprintet et brett da? Også en mulighet. Vet ikke hva det koster men...

En annen mulighet er å kjøpe tonewood og lage et pent plekterbrett i fint treverk feks flammelønn, valnøtt, etc og lage blank finish. 

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

http://guitarfetish.com/Uncut-Pickguard-Material-Great-for-Custom-Pickguards-_c_224.html

28.89 cm x 48.895 cm

Men igjen vil vel porto overstige verdien av pakka.

Får vel noe fra Kina fraktfritt? Er jo verd å teste. Svart er jo svart. Værre med mint og tort. (Ser Aliexpress bare har 29x43. det blir jo litt snaut.

Hva med å kjøre Novo design, med plekterbrettet delt opp i 2 biter?

SERUS-S-model-page-1.jpg

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Valgte å gå for et delt plekterbrett, så takk til @space for tips. Ble egentlig veldig fornøyd. Synes gitaren ser mer balansert ut nå og ikke så framtung ut som den gjorde originalt. Forventer vel en del tyn fra Non-reverse fans her, men jeg er iallefall fornøyd. ûberawesome gitar.

Fano guard 3.JPG

Fano1.jpg

fano guard1.JPG

IMG_0021.JPG

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.