Web Analytics
Jump to content

Bias Head


S-Ove

Recommended Posts

Jeg solgte min Axe Fx ultra for en liten stund siden, planen var å spare opp til Kemper. For et par dager siden kom jeg inn på en side der de snakket om Hi-end modulering amper, selfølgelig søke jeg på kemper:-) Der var det en fyr som hadde kjøpt Bias Head. Bias Head jeg hadde jo aldri hørt om, jeg jeg er godt kjent med Bias FX på min ipad da. så denne måtte eg søke opp.

Første som traff meg i søket på google var min lokale 4sound som hadde denne for demo salg til 6900kr, jeg ringte inn til dem og spurte om jeg kunne låne den noen dager for å teste den på mitt utstyr hjemme, og det var ingen problem..

Jeg hentet den og spenningen var som så, jeg tenkte dette er vel som Axe FX ultra eller dårligere.. Siden denne utgaven har power amp på 600W startet jeg med å plugge den i 4X12 kabinette mitt.

og koblet den sammen men ipad for å bytte amper altså samme oppsett som vanlig på Bias amp. Kjørte et par Marhall amper og noem Mesa amper, men jeg ble ikke helt overbevist, det låt helt greit.

Så var turen kommet for å teste med min Atomic Reactor FR Her var det noe helt annet den låt helt fantastisk. den låt mye bedre enn min gamle Axe FX ultra. ulempen var at den ikke har effekter, men for meg var det ikke noen problem jeg brukte mine pedaler, reverb og delay i fx loopen på toppen, noe mer trenger man faktisk ikke på den.

Jeg har nå hatt den hjemme i 2 dager og kommer nok til å kjøpe den for 6900kr det denne verd. Men jeg synes full pris rundt om i Norge butikker på 11 og nesten 12 tusen er alt for mye da den ikke har noen effekter, men den låter helt kanon.

Jeg teste den også på mine Studio monitorer Yamaha hs8 men den låt mye mer ekte på min Atomic Reactor FR

Da ble det ikke Kemper denne gang heller. Jeg koser meg med å sette opp amper på ipad og tester forskjellige ting. Nok å teste ut her :-)

 

 

 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.