Web Analytics
Jump to content

KRANK amper på "Norges turné"


Sound1

Recommended Posts

Vi har et Krank Revolution Series One stack som vi skal sende rundt i Norge til interesserte gitarister.

Dette vil skje etter sommeren og utover høsten 05.

Hvis du er en mulig interessert kjøper og er interessert i å teste ut en av markedets beste gitaramper, så har du nå muligheten!!

Oppsettet består av en 100W rør topp med et 4x12" kabinett i heltre.

Stacket står i egne flighter for sikker transportering.

Hvis du er interessert i å teste ut dette og evt. kjøpe Krank, send en mail til undertegnede om hvorfor akkurat dú bør være en av de som får muligheten.

Send Navn, adresse, tlf, alder og en beskrivelse av din interesse for Krank. Skriv litt om deg selv og hva du spiller på i dag.

Vi vil selvsagt ikke kunne sende dette til alle som er interessert, men vi vil førsøke å sette opp en fornuftig rute rundt om i landet slik at flest mulig får muligheten.

Gå gjerne sammen flere hvis dere holder til i samme område.

De utvalgte som får et Krank stack hjem til seg for testing vil får beskjed pr. mail og tlf.

Er dette noe som er av interesse for gitaristene på dette forumet??

NB!! vil bare opplyse om at det står et full-stack i Skien hos BBM som interesserte sikkert kan teste ut ved hennvemdelse til Bernt (BBM)

Sjekk ut Krank på våre nettsider :Krank amper

Hilsen Jan på Marios / Sound1.no

jan@marios.no

krank_rev_1_stack.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

NB!! vil bare opplyse om at det står et full-stack i Skien hos BBM som interesserte sikkert kan teste ut ved hennvemdelse til Bernt (BBM)

Helt riktig Jan !!

Har et fullstack Revolution series 1 som kan testes når det måtte være !!

bare send epost til:

bernt.bbm@gmail.com

etter sommerferien nå vurderer vi å sette av en lørdag og ha en Krank Demo, med tilhørende grillings og dertil egnet drikke.

Dato er ikke satt.

bare å melde sin interesse her :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.