Web Analytics
Jump to content

Opptaksforsterker?


Recommended Posts

Ja, det kan man, men ikke ha voldsomt store forventninger til lyden.

hvis man skrur litt, har jeg god erfaring med plugins som f. eks. Guitarrig. Fordelen med det er også at da kan man gjøre veldig mye med sporet etterpå da selve opptakssporet er et rent signal. Like bra som å mikke en amp? Njesh, men det skal mer til å få en lyd man er fornøyd med ved å bruke line out på en amp, vil jeg si.

Link to comment
Share on other sites

Har man en Suhr Reactive Load kan man lage høykvalitets-opptak med røramper uten å vekke nabolaget, så lenge man bruker bra IR's. Men det koster litt. :) 

Edited by Blix
Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, Audun skrev:

Det er vel vanligvis etter forforsterker og før sluttrinn.

Det stemmer at "record out" som regel sitter mellom pre og power på dei forsterkerene som har det. Dersom ein brukar "slave out" så sitter denne vanligvis etter poweramp og utgangstrafo.

Edited by McJostein
Link to comment
Share on other sites

Det hadde jo vært greit å vite hva slags amp det er snakk om her, men som nevnt over, er det viktig at ampen har last hvis det er en røramp. Jeg har bare hatt en slik type amp, men den hadde D.I output (XLR). Dvs. du kunne kjøre mastervolum som vanlig med lyd i kabinettet, men signalet ble tappet før sluttrinnet. Så vidt jeg husker, hadde den også en innebygd "kabinett emulator", men jeg syntes det låt sånn passe.

Link to comment
Share on other sites

Bruker selv fx out på amp inn i lydkort og rosen digital sine cab impulser. Blir helt brukbar lyd, høres selvfølgelig ikke bra ut før cab impulsen er på plass.

Om du har amp med master og kanal volum så kan man spille inn helt lydløst ved å dime kanalvolum (preamp volum) og sette master på 0

Link til rosen:

http://www.rosendigitalaudio.com/impulse-responses/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.