Web Analytics
Jump to content

Hva skal jeg gjøre?


Lunarious

Recommended Posts

Hei

 

Jeg har gitarn stående i stua og jeg plukker den opp av og til, da spiller jeg basic, relativt bra men jeg er en nybegynner, og etter 5 min legger jeg den tilbake.

 

hjelp meg hva skal jeg gjøre!

 

og jeg har kjøpt 2 dunlop fingerplektere, jeg varer max 10 min med dem. Bare fordi de er nye.

 

kan dere for eksempel gi meg enkel teori å gå ut ifra? For eksempel? Jeg kan Barre og D barre og c ionisk , d og e phrygisk.

 

takk

 

MVH

Mustafa

Link to comment
Share on other sites

Nei, det koster 5000 for 5 timer. Jeg har ikke penger. Desverre. Desutten får jeg ikke jobba med det fordi det er haram.

 

jeg ønsker å lære klassisk og pop og sånn generellt, jeg har kvint sirkelens skalaer på papir, pluss modale skalaer, så jeg prokrastinerer egentlig. Hva skal jeg gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Finn en billigere lærer - 1000 kr timen er dyrt med mindre man er elitemusiker OG pedagog.

 

Ellers er mine tips som følger:

 • Legg vekk kvintsirkelen og skalaene (skalaer er fine som oppvarming, men du får ikke så stort behov for dem med en gang). Teori er veldig moro, og kan gi masse mening til opplevelsen av å utøve musikk. Men når det gjelder å komme seg rundt en knekk i motivasjonen er ikke nødvendigvis teori en særlig produktiv vei å gå - det er mye morsommere å faktisk spille musikk (er min erfaring).
   
 • Finn musikkstykker du liker
   
 • Forsøk å lære deg musikkstykkene du liker

Dette vil gi deg et godt grunnlag for å vite hva du trenger hjelp med, og hvor du ønsker å gå videre. :)

 

 • Like 3
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

På 1.8.2017 den 21.25, CastorFiber skrev:

Hva er haram med gitartimer? Bare lurer.

 

Å jobbe med det er mer haram enn å studere det. Kanskje fordi det er bortkasta tid som Finn Kalvik sier, skulle brukt tida på andre ting, enn å synge å skrive viser og sanger om ingenting...men noen sier det er greit, klassisk er ihvertfall greit. Når man har lært det kan det være fin avslappning tror jeg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.