Web Analytics
Jump to content

Forumet er oppgradert til 4.2.1 30 Juli


Kjell Iver

Recommended Posts

Jeg benyttet søndagskvelden til å oppgradere forumet til siste versjon. O̶p̶p̶g̶r̶a̶d̶e̶r̶i̶n̶g̶ ̶p̶å̶g̶å̶r̶ ̶f̶o̶r̶t̶s̶a̶t̶t̶

Info om noe av den nye funksjonaliteten https://invisioncommunity.com/news/invision-community-42-r1030/

Jeg håper etterhvert at DNS innstillingene blir endret rundt omkring. Forumet skal være hovedsiden nå. Av fikse ting i den nye versjonen er muligheten for å lime bilder/utklipp rett inn i editoren..

 • Like 2
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Angående tråder som ikke markeres som lest så vet jeg ikke nøyaktig hvor i forumet andre brukere har problemer, men hos meg blir ikke "recently"-lista på forsiden oppdatert når jeg har lest trådene. Win10 med Chrome.

Edit: For ordens skyld så står de ikke som ulest for alltid, men jeg må gjerne et par-tre turer innom forsiden før den har markert de første trådene som lest.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

På 8/7/2017 den 23.58, Duckling skrev:

Edit: For ordens skyld så står de ikke som ulest for alltid, men jeg må gjerne et par-tre turer innom forsiden før den har markert de første trådene som lest.

Ja - jeg ser dette selv. Dette er en kjøpt plug-in, og ikke 100% perfekt.

Jeg ser det er nevnt i supporttopic'en til han som lagde det så vi får vente på oppdatering..

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.