Web Analytics
Jump to content

Music Man Axis Supersport


gitarleik

Recommended Posts

2 minutter siden, CaptainSexy skrev:

Hvis det er den blå SS'en på finn så er det min gamle. De har litt smale og tynne halser som @Debris sier, men fy fela for en rock n roll øks ! Låter kuler og krutt :)

Ja blei litt interessert i den, men blei litt usikker i forhold til halsen. Korleis fungerer de splitta posisjonene ? Er det lov å spørre kva du solgte din for ??

Link to comment
Share on other sites

Klarer ikke å bestemme meg for om EBMM Axis SS, eller en 70's Strat jeg angrer mest på å ha solgt. Gitarene er utrolig allsidige, ser fantastisk ut og er veldig praktiske å dra med rundt. Prisen er kanskje litt stiv mtp hva jeg solgte min for, men 12k er jo egentlig ikke mye for en veldig god gitar.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Kossoff said:

Klarer ikke å bestemme meg for om EBMM Axis SS, eller en 70's Strat jeg angrer mest på å ha solgt. Gitarene er utrolig allsidige, ser fantastisk ut og er veldig praktiske å dra med rundt. Prisen er kanskje litt stiv mtp hva jeg solgte min for, men 12k er jo egentlig ikke mye for en veldig god gitar.

Frister veldig, og er jo mulig det går an å få den ned noe i pris. Det er fyrst og fremst halsen så gjer meg usikker

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sugardaddy65 said:

Hva halser er du vant med og liker fra før ?

Har greid å vendt meg til det meste, men generelt foretrekker eg nok ein C eller soft V profil som helst er litt tjukkare enn ein type standard fender c (men ikkje noko balltre). 

Edited by gitarleik
Link to comment
Share on other sites

På 30.7.2017 den 21.20, gitarleik skrev:

Ja okei, men det var Axis? De er vell kanskje meir tungsolgte med floyd system ?

Axis ja!

Solgte den billig for jeg kjøpte den for 6 lapper.

Tror det er omvendt en Axis skal jo liksom ha Floyd, er jo det som er originalen.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Enig der @Debris !

Da jeg hadde SS'n var jeg inne i en periode der floyd rose var helt uaktuelt, takk gud for at det gikk over ! 

Bredden på en Axis hals er 41.3 mm, Fender har 43 mm. 

Vanskelig å finne noe info om profilen på de halsene, men i følge det store internettet skal de være ganske lik profilen på Peavey Wolfgang. Den er 0.815'' ved første bånd og 0.940'' ved tolvte. Kontra en amerikansk standard strat som er 0.800 - 0.850. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.