Web Analytics
Jump to content

NAD: Orange TH 30


Recommended Posts

Har hatt lyst å prøve en ny amp en stund da jeg synes Randall Diavloen min begynner å bli litt kjedelig. Bestemte meg for å prøve noe helt nytt og etter å ha trålt nettet leeenge og lyttet til utallige youtube videoer tok jeg sjansen på en Orange TH 30.

ampen kom inn døra i går, og du verden jeg er fornøyd så langt!!! Har ikke turt cranke den opp veldig mye (har naboer på alle kanter), men gainkanalen er HISSIG uten at det bare blir "suppe" av lyden som det ofte blir av hissige amper. Selv på lavt volum trøkker den bra. Clean kanalen er også utrolig bra, selv om det ikke er det jeg bruker mest.

Ampen har mye "ompfh" og trøkk i bunn og det virker som den matcher Rivera kabinettene mine på en svært bra måte. Gleder meg stort til neste øving!!!?

Tror denne ampen er kommer for å bli....i hverfall for en stund?

image.jpg

Edited by ErikKlæptn
 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

OR15 har jeg aldri prøvd selv, men har forstått at det er litt samme opplegget som TH-30 men med litt mer "vintage" voicing?

Har prøvd å bruke et par overdrive pedaler i clean channel nå (mad professor little green wonder og sweet honey overdrive + xotic SL drive) for å få en litt mer "bluesy" overdrive lyd....men det funket ikke helt som forventet. Sweet honey og SL drive ble veldig "fuzzy" mens little green wonder ble veldig skingrende. Mulig jeg ikke helt har peiling på å skru overdrive pedaler, eller  er dette en amp som ikke er helt bra på sånne pedaler?

Link to comment
Share on other sites

Har desverre ikke prøvd med TH30, men jeg antar at den er litt mer hårete/fuzzy i lyden. OR15 reagerte hvertfall fint med overdrivepedal i front, men gjerne på litt vrengt amp :) Kan se for meg at mange high gain amper ikke er så glad i overdrive og vreng på clean kanal - med noen unntak selvsagt. 

Du kan jo prøve å halvvere effekten til 15W, skru opp volumet litt og se om det funker bedre med en boost i front. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stemmer nok at SL drive har disse switchene, men jeg ville ikke herje for mye med pedalen ettersom den var på utlån. Gutta på den lokale musikksjappa her poengterte det samme som deg @Troll at mange high-gain amper ikke er så bra med OD pedaler ettersom de ikke akkurat er bygd for det formålet :) 

Tok ampen ned på 7,5w med en EP booster i front. Dette knakk ampen en del, men jeg turte ikke dra på volumet i frykt for represalier fra gamle Anny på andre siden av gangen (jepp, den gamle dama som pynter oppgangen med klokkestrenger og blomster og har full kontroll på ALLT?). Mulig det kan fungere ok, skal teste mer på øving når jeg kan dra på litt :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

En ting jeg har funnet ut etter jeg fikk tak i denne ampen er at mellomregistret ikke er så dumt allikevel. På forrige amp skrudde jeg det ned svært mye, mens på denne så er det mye mid i utgangspunktet....og det låter veldig pent/bra i mix sammen med trommis og bassist?? blir ikke like "gneldrete" lenger

Link to comment
Share on other sites

Grattis! Hadde denne en kort periode! Elsket clean kanalen men syntes vreng kanalen ble litt for "harsh", men så brukte jeg ikke mye tid på denne før den ble solgt (no shit ;)) så mulig jeg burde ha lekt litt mer med den og blitt fornøyd med vreng kanalen også men men. 
Ser fantastisk ut da, er noe med disse Orange ampene altså..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.