Web Analytics
Jump to content

Prishjelp for el-gitar


awil

Recommended Posts

Tjohei!

Mulig dette er almenn kunnskap, og at jeg er på feil type forum men satser på at noen her kanskje kan hjelpe. Jeg rydder ut ett loft, og er kommet over to gitarer som skal selges. 
Den ene klarer jeg ikke komme fram til en pris på, og selv har jeg svært lav kunnskap om emnet. 

Det er en Blå/hvit el-gitar, Squier Strat Affinity. Finner noen som ligner ved google søk, men ingen helt like. 
Er det noen her som har peiling på hva jeg kan forvente at noen vil betale for gitaren? Det medfølger også en Roland Micro cube, gitarstativ og en kompakt kasse.

Vedlagt ligger bilde av gitaren og kassen.

Igjen, beklager hvis dette er et dumt spørsmål. Jeg er klar over at den neppe er verdt så mye, men håper noen her kanskje har et ca. tall ?

IMG_0127.JPG

IMG_0131.JPG

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kjøpt to slike for fem hundre kroner per stykk. De går ofte for under tusenlappen. En tusenlapp med forsterker er det du kan forvente, ja.

Et par som har vært innom har prøvd de, og blitt forundret over hvor gode de er å spille på. Helt kurant gitar, men kan selvsagt forbedres kraftig med bedre hardware. Hadde en periode et sett EMG DG- plekterbrett på den ene, og den spilte riktig så fint.

Link to comment
Share on other sites

Enig med Castor, men ettersom dette er et gitarnerdeforum så må du nok si noe om den andre gitaren også. "Jeg fant to gitarer på et loft" er noe vi alle drømmer om, og da spesielt hvis det er noe gammelt og morsomt:)

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Pledrik skrev:

Enig med Castor, men ettersom dette er et gitarnerdeforum så må du nok si noe om den andre gitaren også. "Jeg fant to gitarer på et loft" er noe vi alle drømmer om, og da spesielt hvis det er noe gammelt og morsomt:)

Hehe! Det var desverre ikke noe mer spennende enn en akustisk Ibanez gitar. Fantes flust av info og priser på den ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.