Web Analytics
Jump to content

"Universal" rackører?


Naigewron

Recommended Posts

Jeg har kjøpt en brukt rackmontert amp (Laney IRT Studio), men en tidligere eier har rotet bort rackfestene. Er det noen som vet om det finnes en eller annen for for "universalfeste" som jeg f.eks. kan drille til selv eller som har et annet smart patent?

Link to comment
Share on other sites

Dette er jo omtrent som tremoloarmer, trussroddeksler og diverse smådeler til gitarer. Det må finnes et vanvittig lager av slike ting i de tusen hjem, bare overgått av sokker som mangler partner.

Du kjenner ikke noen som jobber innen IT? Ikke uvanlig at "pizzaeskeservere" blir byttet ut. De har rackører, gjerne løse..
Hvis du trenger, har jeg 2- units-ører liggende, og sender de gjerne til deg hvis du donerer et passende beløp til for eksempel Frelsesarmeen, Leger uten genser eller en eller annen veldedig organisasjon. Ser ikke for meg mye penger, mest slik at det omtrent dekker protoen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
15 timer siden, CastorFiber skrev:

Jeg fant et sett, men det er for en unit. Leter videre.

Edit- fant et pizzaeskeserver-kabinett. Det er på to units, og har rackører. Kan skru de av og sende, hvis det er noe du kan bruke.

Beklager, jeg har glemt å oppdatere tråden her. Etter en del forsøk og mailer til butikker, importør og Laney direkte fikk jeg til slutt bestilt originalfester til ampen for en ukes tid siden. Har ikke fått dem enda, men det ser ut til at det skal ordne seg.

Takk for hjelp uansett, og beklager hvis jeg har sendt deg inn i mørke bakrom for å lete etter utstyr til meg :) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.