Web Analytics
Jump to content

EVH 5150III 50W støy på ch.3


tg1

Recommended Posts

Opplever en del støy på kanal 3 ("red channel") med gain noe særlig over kl.11-12.  Er det "bare sånn det er" med denne ampen eller er noe feil? :) (Rørene er nye.)

Hadde det ikke vært for "volume jump"-problemet mellom kanal 1 og 2 (de deler gain/volum) hadde jeg foretrukket kanal 2, men jeg er avhengig av en grei clean-lyd, og det er rett og slett ikke mulig å kombinere på en fornuftig måte :) (Vet dog at enkelte i statene modifiserer dem med doble volum/gain-kontroller på kanal1/2.)

Edited by tg1
Link to comment
Share on other sites

Man vil oppleve en del støy på highgain amper, iallefall i highgain modus. Men utgangspunktet må være at gitar er skrudd ned. Spiller du highgain må du bare lære deg å dra ned volumkontrollen på gitaren ALLTID, når du vil den skal være stille. Se på videoer av EVH, Vai, Satriani og de gutta. Drar alltid ned volum når de slutter å spille. 

Link to comment
Share on other sites

Nå er jeg ikke hjemme akkurat nå,men er ganske sikker på at støyen er der uansett volum på gitaren.

Men ja, jeg skjønner at en highgain-amp nødvendigvis støyer litt av natur ;) 

Link to comment
Share on other sites

Jepp, du kommer ikke unna støyen på kanal 3, den har helt latterlig mye gain. Det du kan gjøre er å skaffe deg et preamprør for den kanalen som er testet for minst mulig støy, men vil sannsynligvis ikke ha noen dramatisk effekt.

Jeg brukte kanal 3 som ren solokanal når jeg hadde den forsterkeren, så støyen plaget meg ikke.

 

Kommer ny versjon av 50watteren snart som fikser volumproblemet mellom kanal 1/2.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Oppdatering: fant ut at en del av støyen ble innført FX-loopen, der jeg kjører POD HD500X-en min (med 4cable method). Litt usikker på hvorfor dette skjer, men jeg la på en noise gate i loopen, og da ble det ihvertfall bortimot helt tyst ;) 

Edited by tg1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.