Web Analytics
Jump to content

DIY road case


Geralt_of_Rivia

Recommended Posts

Hei!

Fikk ny amp for noen uker siden, og tenker jeg bør ha en kasse til den. Prøvde å google litt, men har ikke funnet noe.. Eneste jeg fant ut av er stor road kasser er svindyr.

 

Tenker derfor å prøve å lage det selv.   Lager det i kryssfiner tenker jeg. Har dere noe tips å komme med? (Hvor jeg kan få tak i metallet som bør være på hjørner, og hva jeg kan bruke som polstring innvendig?)

Link to comment
Share on other sites

Til polstring kan du bruke disse fra Biltema, Det avhenger jo av at du synes de er tykke nok. Varenummer 369221.

Når det gjelder lister, så hadde de det på Clas, men det virker som om det er byttet ut til fordel for enda en type vaffeljern. Tror kanskje de selger det på Ljudia Andre musikkforretninger kan også skaffe slikt.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg vil også legge til at sånne lister ofte er litt dyre, så det er ikke sikkert du får det så mye billigere, spesielt om du skal ha proff finish på det, proffe håndtak, føtter, hjul osv.

Hvor stor og tung er ampen vi snakker om her?

Link to comment
Share on other sites

Sjekk Thomann. De har billige Thon flightcaser. Sikkert ikke til akkurat din amp, men kanskje noe som er i nærheten. Da er det jo bare å legge i litt ekstra padding. :)

Jeg har en til min topp, og den er ikke merkbart dårligere i kvalitet enn f.eks. Rufo og Capro.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.