Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Forsterker til akustisk gitar


GOE

Anbefalte innlegg

Hei! Lurer litt på å investere i en forsterker til min Taylor 314 ce. Ønsker mulighet til å kjøre gitar og mikrofon (sang, munnspill) i samme forsterker, så den bør ha to kanaler (gjerne mulighet til å koble til backing tracks og annet snacks). Publikum står ikke i kø for å høre på, så jeg trenger ikke å fylle en konsertsal med lyd. Budsjett ligger mellom 3000 og 7000, nytt eller meget pent brukt. Noen forslag, helst basert på erfaring? På forhånd takk:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har en AER som jeg bruker til archtop. Det låter veldig fint til det og de får også gode omtaler med akustiske gitarer. Der er vel det de egentlig er størst på(?). Sjekk de ut.?

Det ligger en brukt på finn, og jeg tror at 4sound har entrymodellen Alpha for rett under kr 7000,-. De andre norske nettbutikkene selger dern for ca kr 10000,-.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

AER kan absolutt anbefales.  Jeg har en AER Compact 60/2 - 60 watt - 2 kanaler - glimrende til akkustisk gitar og vokal - takler både XLR og jack - 4 effekter - ca 8 kg - gigbag med lommer og skulderstropp. Har også brukt effekt retur til trommemaskin, MP3 og noen ganger en liten Mackie mikser som da gir mange muligheter.  Ser at de annonseres på FINN for 5' til 6000 med ujevne mellomrom.  Har også prøvd Alpha men syns Compact 60 er bedre både mht. lyd og muligheter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for tips! Liten størrelse og lav vekt kombinert med god lyd virker forlokkende. Har ikke fått testet en selv, men virker som om folk er fornøyde. Finnes jo en del forsterkere til halve prisen, men de er ofte store og tunge. Skal se om jeg får sjekket ut en AER hos en av mine lokale pushere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.