Web Analytics
Jump to content

Forsterker til akustisk gitar


GOE
 Share

Recommended Posts

Hei! Lurer litt på å investere i en forsterker til min Taylor 314 ce. Ønsker mulighet til å kjøre gitar og mikrofon (sang, munnspill) i samme forsterker, så den bør ha to kanaler (gjerne mulighet til å koble til backing tracks og annet snacks). Publikum står ikke i kø for å høre på, så jeg trenger ikke å fylle en konsertsal med lyd. Budsjett ligger mellom 3000 og 7000, nytt eller meget pent brukt. Noen forslag, helst basert på erfaring? På forhånd takk:)

Edited by GOE
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en AER som jeg bruker til archtop. Det låter veldig fint til det og de får også gode omtaler med akustiske gitarer. Der er vel det de egentlig er størst på(?). Sjekk de ut.?

Det ligger en brukt på finn, og jeg tror at 4sound har entrymodellen Alpha for rett under kr 7000,-. De andre norske nettbutikkene selger dern for ca kr 10000,-.

Edited by nikotro
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

AER kan absolutt anbefales.  Jeg har en AER Compact 60/2 - 60 watt - 2 kanaler - glimrende til akkustisk gitar og vokal - takler både XLR og jack - 4 effekter - ca 8 kg - gigbag med lommer og skulderstropp. Har også brukt effekt retur til trommemaskin, MP3 og noen ganger en liten Mackie mikser som da gir mange muligheter.  Ser at de annonseres på FINN for 5' til 6000 med ujevne mellomrom.  Har også prøvd Alpha men syns Compact 60 er bedre både mht. lyd og muligheter.

Link to comment
Share on other sites

Takk for tips! Liten størrelse og lav vekt kombinert med god lyd virker forlokkende. Har ikke fått testet en selv, men virker som om folk er fornøyde. Finnes jo en del forsterkere til halve prisen, men de er ofte store og tunge. Skal se om jeg får sjekket ut en AER hos en av mine lokale pushere.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.