Web Analytics
Gå til innhold
GOE

Forsterker til akustisk gitar

Anbefalte innlegg

Hei! Lurer litt på å investere i en forsterker til min Taylor 314 ce. Ønsker mulighet til å kjøre gitar og mikrofon (sang, munnspill) i samme forsterker, så den bør ha to kanaler (gjerne mulighet til å koble til backing tracks og annet snacks). Publikum står ikke i kø for å høre på, så jeg trenger ikke å fylle en konsertsal med lyd. Budsjett ligger mellom 3000 og 7000, nytt eller meget pent brukt. Noen forslag, helst basert på erfaring? På forhånd takk:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei,

Har en Kustom Sienna 30 for bruk hjemme + på små scener. Den har 2 kanaler med separat volum, men felles tonekontroll og reverb. Valg mellom aktiv / passiv pickup, og mic / line signalnivå på de 2 inngangene. Tilkoblingsmuligheter for ext høyttaler og 'send / return' sløyfe. Mye 'bang for the buck' i den, og jeg vil gjerne skryte av lyden som kommer fra 10" høyttaleren. 

Jeg bruker min med 3 typer gitarer: 6-strenger (LR Baggs pickup), 12-strenger (Highlander pu) og Dobro (Fishman resonator pu), og gjerne sammen med en Zoom A3 for å finjustere pu-nivået og kunne tverke lyden littegrann.

Kjøpte min ny, for mange år siden (ca 1300 kr), men den funker fortsatt utmerket. Jeg tror de har videreført en modell-serie som heter Sienna PRO, og som fortsatt finnes å kjøpe (Sjekk Thomanns nettsider). Prisen har visst ikke gått i været. https://www.thomann.de/intl/kustom_sienna_30.htm 

____

GAu

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for tilbakemelding! Gjør ikke noe at det er rimelig. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.