Web Analytics
Jump to content

Lage plekterbrett - hvordan


Recommended Posts

Det finnes mange måter å lage plekterbrett på. Castor har nevnt en, her er et par til:

1:

-Har du båndsag er det topp men går fint manuelt også med feks løvsag.

- skjær ut grovform

-frem med rasp, fil og pussepapir og dra den ned til korrekt størrelse (spindelpusser er optimalt men det er det ikke alle som har)

-En sikling er fint hvis du skal lage vinkel på plekterbrett

Avbildede er laget på denne måten.

IMG_20170622_194500_1.jpg

 

2: 

 

Med template/Mal og fresebord/router, se video: 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

34 minutter siden, extol skrev:

Du kan også få noen med 3D printer til å gjøre det for deg hvis dimensjonene ikke er for store

Shapeways kan 3Dprinte 60cm i hvit plast - men det blir dyrt. Takk for mange gode råd

Link to comment
Share on other sites

I min verden er en slik enkel "sagjig" så enkel at alle kan se det for seg, men jeg skjønner at jeg kanskje bør lage en og ta et bilde. 
Har man en plankebit, en drill og en vanlig snekkersag, tar det omtrent ett minutt å lage en. Litt sent i dag, men kanskje i morgen.

Om man senere velger å frese kanten, sikle kanten, pusse kanten eller noe slikt blir liksom neste steg. Alle teknikkene fungerer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.