Web Analytics
Jump to content

Burns Lj24 Verdi


Sove

Recommended Posts

Dette er denne gitar jeg spillet mine første toner på, det var tidlig på 80 tallet. Vi hadde fått det for oss at vi skulle starte band, og jeg maset på min mor at jeg måtte ha en gitar, etter mye om og men fikk min mor lånt denne Burns gitaren av et søskenbarn av henne. jeg brukte denne i ca 2 år før den ble levert tilbake, i går traff jeg min mor søskenbarn igjen, jeg spurte om han hadde denne gitaren ennå og det hadde han, den hadde ligget i kjelleren i mange år, strengene er sikkert de samme som jeg spilte på når jeg var 

liten hehehhe. Jeg kunne tenkt meg å kjøt denne av han som et minne...Men hva kan denne være verd ? Det er en Burns Lj24 men fant lite info på dette utenom den er fra 1977..

 

 

 

IMG_20170617_154911_resized_20170618_112141756.jpg

IMG_20170617_154917_resized_20170618_111623698.jpg

Edited by Sove
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.