Web Analytics
Jump to content

Fornuftig pris på Fender pickups sett og SD JB jr pickup


kenneho

Recommended Posts

Hei.

Jeg skal selge pickup'ene som fulgte med min ca 96-modell MIA Fender Stratocaster. Hva er rimelig pris å be om for det settet?

I tillegg skal jeg selge en Seymour Duncan JB Jr. bridge pickups, denne er vel omtrent 5 år gammel. Forslag til hva rimelig pris på denne kan være?

 

Har ikke funnet noe på Finn som kan indikere markedsverdien på disse.

 

Mvh Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Den 2.6.2017 at 14.08, blaamann skrev:

Hvis du fremdelse eier gitaren din om 25 år vil du angre som en hund på at du solgte orginal pickupsene dine for 350NOK per stk i 2017.

En JB Jr går vel for ca 550NOK +/-

 

Såpass ja. Så orginale Fender-pickuper antas å stige i verdi over tid? Interessant.

Takk for svar!

Link to comment
Share on other sites

Hadde det vært et samleobjekt, en customshop e.l. kunne jeg vært tilbøyelig til å være enig. Hvis du om 25 år, eller før, skulle komme på at du vil selge gitaren, tror jeg ikke det spiller veldig stor rolle om ikke originalpickups sitter i denne modellen. Forutsatt at de pickupene som står i på antatt tidspunkt, ikke er noe billig ræl, naturligvis.

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, kenneho skrev:

Såpass ja. Så orginale Fender-pickuper antas å stige i verdi over tid? Interessant.

Takk for svar!

Nei, men oftest en fordel å kunne selge en gitar der en skriver at "pickups er byttet ut, men orginale følger med".

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Denne gitaren er av typen jeg aldri vil finne på å selge, så de orginale pickupene vil nok bli solgt uten tilhørende gitar. Har modded gitar såpass mye opp gjennom årene, at den er tilnærmet perfekt for meg, men for andre vil den nok fremstå som en merkelig partcaster eller noe. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.