Web Analytics
Jump to content

CTS pots og Emerson kondensatorer i Epi'ene


Recommended Posts

Byttet pots og kondiser til CTS 500 og Emerson i begge Epiphonene. Vanskelig å si om det gjorde en markant forbedring uten å ha prøvd det på ampen, og bare i guitarrig, men det virker som mindre diskant-tap ved bruk av volum-pots og lyden virker mer artikulert i alle posisjoner. Spesielt midtposisjon, men det kan hende jeg bare ønsker at det skal være slik. Vi får se. Satte også på speedknobs istedet for tophats. Ser mer klumpete ut, synes jeg, men mer brukervennlig.

IMG_0746_zpsyzrg642v.jpg

IMG_0748_zpsqcueuzx2.jpg

IMG_0747_zpscnkfktaj.jpg

IMG_0749_zpstnziqcku.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Truckstop Chuckie skrev:

Er det ikke litt rart at de har forskjellige studs på bridgene? 

Når du sier det, så har jeg faktisk stusset over det jeg også. Begge står oppført på Epiphone sine nettsider som Locktone TOM bridge, men som du sier... På V'en er det inserts i treverket, men det er på en måte ABR-1 studs som er skrudd i inserts med tradisjonelle ABR-1 hjul. Bildene på Epiphone sine sider viser likevel samme studs som på min. På Exploreren er det type 'Nashville' studs. Det har også fått meg til å tenke rustfrie, lengre studs i V'en og ny bru med brass sadler. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Audun skrev:

Vanskelig å si om det gjorde en markant forbedring uten å ha prøvd det på ampen, og bare i guitarrig, men det virker som mindre diskant-tap ved bruk av volum-pots og lyden virker mer artikulert i alle posisjoner.

Har du målt de gamle potene? Alpha pots har vel +/- 20% toleranse, om de klokker inn lavere enn 500k tipper jeg du har en merkbar forbedring. 

Link to comment
Share on other sites

19 minutter siden, arneK skrev:

Det var fint arbeid med loddebolten!

Jo, takk for det. Det er ganske greit med tynne kabler i motsetning til mer 'vintage'-orienterte saker der du har tjukk skjerming/jord utenpå lederen. Da blir det fort litt mer klin. Loddebolten min har også sett bedre dager, men her funket det fint. :)

Link to comment
Share on other sites

11 minutter siden, elektronaut skrev:

Har du målt de gamle potene? Alpha pots har vel +/- 20% toleranse, om de klokker inn lavere enn 500k tipper jeg du har en merkbar forbedring. 

Målte nå. Alpha-potene ligger faktisk over 500 bortsett fra en som ligger på 495. Jin Sung-potene ligger mellom 440 og 460.

Målte ikke CTS-pots før de ble loddet inn.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.