Anettemor

Medlemmer søkes til rockeband i Hamar

Anbefalte innlegg

Hei 

jeg er ei 17 år gammel jente fra Hamar som trenger medlemmer til et rockeband. Jeg er selv vokalist og elsker denne sjangeren. Så  hvis noen er interessert vennligst ta kontakt på 91869855

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Ca3ne
   Hei, jeg hjelper en venn med å nå ut til så mange som mulig.
   Han heter Jack Doolan, og er en erfaren gitarlærer fra London, der han underviser i alle aldre og sjangre. Innenfor rimelighetens grenser kommer han gjerne hjem til deg for undervisningen, men detaljene avtaler dere selv. Han har et tett program til tider, da han synger og spiller i det London baserte bandet Cypher 16, men han ønsker å starte opp også her, så tider for undervisning finner dere ut av. Du kan selv lese på den nyopprettede siden hans, eller søke på bandet om du er interessert. En gylden mulighet til å lære av noen som faktisk driver med det!
   Han kontaktes via mail på doolan.jd@gmail.com
   eller på facebook. Under er adressen til facebooksiden hans.
   Skjult innhold - vennligst logg inn
  • Av Wombibit
   Vi er to gitarister, Vokalist/Keyboardist og Trommis som søker Bassist til Coverbandprosjekt. Vi spiller bluesbasert Rock, heavy metal og noe norsk rock. 
   Vi er i beita for en bassist. Vi er ikke veldig kresne men trenger en som er villig til å møte på øvinger og har mulighet til å være med ut på spillejobber.
   Ta kontakt på wombibit@gmx.com eller send melding til 996 80 032
   Skjult innhold - vennligst logg inn
  • Av Wombibit
   Vi er et nystartet coverband med eget øvingslokale og PA i Flesberg. Vi søker en bassist som kan være med å lage litt liv å røre til sommeren da vi skal ut å spille en del. Vi er 2 vokalister, Keyboardist, to gitarister og Trommis.  Er du en som faktisk vil ut å spille for andre så er du den rette for oss!
   Foreløpige låter på repertoaret:
   Psycho - Muse
   Temple of the King - Rainbow
   Into the Void - Black Sabbath
   Lucky - Radiohead
   Personal Jesus - Depeche Mode
   Rocky Mountain way - Ozzy Versjonen
   Gjeld - Jokke og Valentinerne
   Mexican Radio - Wall Of Voodoo 
   Cryi'n - Aerosmith
   Vi er klare til sommeren med 30 låter så da blir det mye moro.
   PS! Du må faktisk ha mulighet til å være med ut å spille i helgene sommeren 2018.
   Ta kontakt på tlf, 99 68 00 32 eller mail til: wombibit@gmx.com
  • Av peter333
   Attention drummers! Oslo rock/blues band leter etter trommis til å jamme med, vi er to gitarister, en som også er på lead vocals, og en bassist, men vi mangler en trommis. Vi er selv mellom 20-23 år gamle. Prøver å få til minst en jam i uka og har selv rundt 4-5 år med erfaring, but anyone is welcome. Hvis du er interessert i å ta en jam og en pils med gutta etterpå ta kontakt på tlf. 95414805 🤘
  • Av The Euphor
   Hadde en prat med en svenske her forleden. Dette er en mann med flere tiårs erfaring fra musikkbransjen i Sverige, og med internasjonale kontakter, om det er mulig å beskrive det på den måten. Han kunne fortelle at han ble veldig overrasket over nivået på gitaristene som besøkte Larvik Gitarfestival - langt flere som kom og prøvde instrument var virkelig gode gitarister. På messer i Sverige og Danmark er det ikke uvanlig at nivået er langt lavere. Likevel, når det gjelder internasjonale gitarister, så har Norge veldig få navn å vise til i forhold til eksempelvis Sverige og Finland. Norge er også generelt mye dårligere på å eksportere band. Hva er årsaken til dette? Jeg vil tro at det er sammensatt, men vi har flere band som hadde klart seg fint målt opp mot store svenske band. Denne svensken nevnte Circus Maximus som et eksempel, det finnes eksempler innen flere sjangre.
   Noen band har klart det, Turboneger og, ja... Har vi for mange nisseluer i hendene?