Web Analytics
Jump to content

Gitarapper


skela

Recommended Posts

De senere år har jeg lastet ned en rekke apper med gitar- og musikkrelatert innhold, både for iPad og Android. 

Noe blir brukt, annet har kort nytteverdi. 

Noe av det jeg kommer på som var verdt pengene på iPad er Guitar Techniques og Guitarist Magazine. 

For Android var det vel Time Guru, Fakebook og iReal Pro som ble mest benyttet. 

 

Noen som har andre tips? 

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vil etterhvert ramse opp flere brukererfaringer i denne tråden.

I dag forsøkte jeg Genius Jamtracks (85kr), en app som kombinerer backing tracks og øvingslokaler med mulighet for å lege og kombiner ulike former for polyrytmikk. Litt begrenset innhold så langt, noe ambisiøst prosjekt kan det virke som. Uklart om prisen kan forsvares med mindre de legger til mer innhold. Men spennende. 

Guitar World app mangler avspillingsmulighet for lydeksempler. Men prisen er lav (22kr pr nummer).

Gjorde et forsøk med Hal Leonards Guitar Fitness (55kr). Fingerøvelser med metronom. Virkelig kun for spesielt interesserte. Veldig monotone greier og enkel layout. Vurderer klage/retur men skal gi den et nytt forsøk først. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Oppdatering på tidligere innlegg: Guitar Fitness er kjedelig men nyttig. 

Genius Jamtracks er mer behagelig og spennende å jobbe med enn iReal Book. Sammen med Bias Fx er det et fint øvingsverktøy. 

Har også gjort noen forsøk på å oppdage funksjonene i Unrealbook. Oppdatering følger. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.